Akciona ratna drama – Dunkirk

Čuveni režiser Kristofer Nolan, tvorac neponovljive trilogije ” Mračni vitez”, kao i filmova “Početak” i “Međuzvezdani” ovog leta nam donosi akcionu ratnu dramu pod nazivom “Dunkrik”.

 

 

Radnja drame iz Drugog svetskog rata, se odvija oko britanske vojske koja se povlači iz grada Dunkirk 1940. godine. Priča prati vojnike savezničkih snaga, iz Belgije, Kanade, Velike Britanije i Francuske, koji su opkoljeni od strane nemačke vojske, za vreme bitke za Francusku. U doba krize i uništenja, opstanak je pobeda.

Glavne uloge tumače povrene su neverovatnom Tom Hardiju, Kilijanu Merfiju i Džejms i Darsiju.

 

 

Premijera akcione ratne drame Dunkirk, koju smo svi dugo čekali, zakazana je za sredu 19. jul u bioskopima Cineplexx-a sa početkom od 20 časova. Karte za ovaj epski spektakl su u prodaji na blagajni bioskopa.

 

Vidmo se u Cineplexx-u!

Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi. Iz te ljubavi nastaje Lips and Heels

No Comments

Ostavite komentar