Avon sunđer za šminkanje – Održavanje i korišćenje

Drage moje,
 
   Danas vam pišem o sunđeru koji je postao izuzetno popularan. Mnogi brendovi uveliko izbacuju svoju liniju čudesnih sunđerčića. Prvi put se susrećem sa njim, pa krenuh od Avon brenda, jer mi je nešto povoljnija varijanta. Verujem da ste već dosta čule ili pročitale o njemu. Ukoliko niste do sada koristile ovu lopticu, mislim da bi trebale da pročitate post 🙂 . Govorim vam jer se ja nisam dovoljno informisala o njemu pre kupovine.
 
 
Kada sam ga otvorila bio je bez ogrebotina, ma nema ni tačkice oštećenja, prosto da vam bude žao da počnete da ga koristite. Ubrzo, postao je moj omiljeni alat za nanošenje pudera. 
 
slika preuzeta sa interneta
 


Čuda čini! Znate i same da sam vas pitala da li ga nakvasite pre korišćenja, ili ga koristite suvog. Dobila sam savet da ga nakvasim, kako ne bi upio previše pudera. HVALA! 🙂 
Tako sam i činila. Na lice sam u tačkicama nanosila puder koje bih utapkala lopticom (vlažnom) . Sam finiš izgleda savršeno. Čak neki puderi koji su mi se činili da loše prekrivaju nesavršenstva na koži, odjednom postadoše omiljeni. Sve se to lepo sjedini, ublenda. Mislim da je ovaj sunđer vredan svakog dinara. Iako se nisam nadala previše, nisam očekivala baš ovakve rezultate, jer je cena jako niska za ovako kvalitetan proizvod, Avon me je i ovoga puta oduševio.
 
Evo šta kaže proizvođač: 
 
 
Sunđer za savršeno nanošenje pudera, može da se koristi suv ili vlažan.
 • za lako nanošenje pudera
 • bez tragova nanošenja
 • za maksimalnu ekonomičnost
 • precizan vrh za nepristupačne zone na licu, predeo oko nosa ili očiju
 • jajastog oblika bez oštrih ivica za savršeno nanošenje pudera na celo lice
Materijal: pink, poliuretan
Dimenzije: 4 x 6 u prečniku, lako se čisti vodom i blagim sapunom
Kako se koristi:
 1. Nanesi puder na lice na nekoliko mesta
 2. Ujednačeno razmaži puder po licu blagim pokretima
 3. Koristi različite strane sunđera za različite delove lica
 
 
 
 
 
 
 
 
E onda, desilo se nešto zbog čega je moj sunđerčić promenio celokupan izgled. Prvi put sam ga koristila pred polazak na fakultet. Nisam razmišljala o tome da bih trebala nakon toga odmah da ga operem. Ostavila sam ga tako, umazanog. Kada sam čistila četkice nakon dva dana, pokušala sam da skinem fleke od pudera sa ovog sunđerčića, ali bezuspešno. Tragovi pudera su ostali. Sunđer više nije bio onako lepe, pink boje, već neka žućkasta, braonkasta.
 
 
 
Mislim da ćete na ovoj slici da vidite te boje. Koliko vidim, prvi sunđerčić je osuđen na kantu. Osetljivu kožu lica imam i zaista ne želim da mislim o tome koliko se svega nakupilo u njemu jer ga nisam oprala istog trenutka. Znači, ukoliko želite da duže vreme zadržite što bolji izgled vašeg sunđera, obavezno ga očistite sredstvima za umivanje, sapunima odmah nakon prvog korišćenja, inače će se desiti upravo ovo što se meni desilo, što se završava kantom za smeće i kupovinom novog.
 
 
To bi bilo to drage moje. Nadam se da vam se post dopao. Ako jeste, delite na svojim profilima, komentarišite, pišite mi vaša iskustva sa sunđerom 🙂 . 
 
Da li ste koristile ovaj proizvod? Utisci?
 
Do narednog posta,
 
 
 
                                     

Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi. Iz te ljubavi nastaje Lips and Heels

6 Comments

 • BeautyQueen July 6, 2016 at 4:28 pm

  Odlican post!Ja Aurin baš nameravam da kupim,sad imam neki stari vec izdrndan,i uvek ga nakvasim pre korišćenja,zaista pomaže!

  Reply
 • Milica Milosevic July 6, 2016 at 4:32 pm

  Hvala ti puno! I ja planiram Aurin sledeći da kupim, ali me duša boli da se rastanem od ovog 😀 . Valjda svaka devojka prođe kroz ovo, prvi sunđerčić se izgleda baci vrlo brzo, dok ne naučimo lekciju.

  Reply
 • Sandra Đukić July 6, 2016 at 9:17 pm

  AVON blender mi se cini kao prava stvar! Preporucujem ti AURA 3D blender ako budes zelela neki bas kvalitetan. <3

  Misseslandy.blogspot.com

  Reply
 • Milica Milosevic July 6, 2016 at 9:25 pm

  Hvala puno na preporuci 🙂 . Baš ću njega da kupim sad. Nije loš ni ovaj, ali eto uništila sam ga. Tako da je Aura svakako sledeća. Hvala ti <3 :*

  Reply
 • Silikonski aplikator za nanošenje pudera - Lips & Heels March 8, 2017 at 4:46 pm

  […] slici vidite moj omiljeni aplikator za nanošenje pudera. Pre njega sam koristila Avon slunđer . Iskreno, nisam ljubitelj bila tih sunđera, te dalje nisam istraživala, niti kupovala. Ne volim […]

  Reply
 • Dnevni smokey eyes - Lips & Heels March 17, 2017 at 4:56 pm

  […] blendanje svih tečnih proizvoda na licu koristila sam Avonov sundjer za sminkanje. I mogu Vam reći da me je oduševio. Veoma je mekan i prijatan na licu i kad ga pokvasite lepo […]

  Reply

Ostavite komentar