Bolna stopala u štiklama? Zaboravite!

Svaka žena je ljubitelj štikli. ,,Pogled sa visine” čini svaku ženu zadovoljnijom, seksipilnom i punom samopouzdanja. Često se tešimo parolom ,,Lepota je bolna” , te se time i vodimo, nekad i do granica izdržljivosti. Verujem da zavidite devojkama koje uspevaju bez napora da nose visoke potpetice. Imate utisak da su rođene u istim, što bi volele i vi, ali vas sprečava jedno- BOL .

Otkrivam vam jednu sjajnu stvarčicu bez koje ja ne mogu od momenta kada sam kao tinejdžerka stala na štikle.

 

Silikonski ulošci ili ne znam kako ih neki nazivaju za štikle su sjajna stvar da duži vremenski period provedete na njima, a da ne osetite pritisak na prstima ili u nekom predelu stopala.

 

 

 

 

Odlični su iz razloga što su samolepljivi, barem ovi koje sam ja naručila. Znam da postoje neki koji nisu i oni ,,beže” , kod ovih to nije slučaj. Jako lepo nalegnu na bilo koji model cipela, a da ne osećate da imate nešto pod prstima ili da brinete da će se u nekom momentu pomeriti.

 

 

 

Prozirne su boje, tako da neće biti uočljivi. Dobijete ih upakovane u najlon kesu, u zelenoj kutiji, u kojoj mogu biti smeštene i kasnije kako bi Vam bile na dohvat ruke. Lako staju u svaku torbicu. Meni je ovo savršena metoda, pomaže mi jako. Čini me sigurnijom u sebe, a moj hod je kao po modnoj pisti. Možete vi to i same, sigurna sam! 🙂

 

 

 

 

 

 

Ukoliko vam se dopada, evo gde možete da naručite->klik   

Koji je Vaša metoda 🙂

Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi. Iz te ljubavi nastaje Lips and Heels

No Comments

Ostavite komentar