Colorful Lamp Lucky Grass Air Purifier USB Humidifier-DressLily

Kao što sam najavila sinoć na stranici, evo utisaka o ovoj preslatkoj stvarčici koja može da ulepša vaš dom tokom ovih jesenjih i tmurnih dana. Bliže nam se i praznici, tako da se preslatke sitnice useljavaju u naše domove. Mnogi su naručili ovaj osveživač prostora kada sam im pokazala kako izgleda. Vama se, takođe, dopao pa sam požurila da podelim sa vama mišljenje o njemu.

 

slika je preuzeta sa sajta Dresslily

 

Mislim da je sasvim jasno u startu da mi se dopada. Nema potrebe da više puta ponavljam. Privuklo me je to što sami možete da odredite miris koji će ispuštati. Naime, dobijete praznu bočicu. Na vama je da izaberete šta ćete ubaciti unutra :). U te svrhe koristila sam Summer and Spice Body Mist . Pomešala sam ga sa vodom jer mi je prejak miris mista za sobu.

 

 

img_20161111_111830

 

Na kutiji piše:

 

One leaf for Love

One leaf for Hope

One leaf for Honor

One leaf for Happiness

Ne funkcioniše ukoliko ga ne prikačite putem usb-a. Ja ipak iskoristim deo za punjač i sastavim tako da mogu da ga uključim u struju. Svi punjači imaju onaj deo gde usb možete direktno da prikačite.

 

img_20161111_111842

 

 

Ovako izgleda unutrašnjost bočice. Zlatno dugmence pritisnete kada želite da uključite, normalno.

E sad želim da vam napišem jednu presmešnu situaciju. Nema veze što je blam, mislim nije blam, ali opet nije ni prijatno da mi se smejete 😀 . Kada sam otvorila ovu lepotu i uključila u struju i regularno sipala željenu tečnost, nestrpljivo sam, kao dete gledala šta će da se dogodi. Poznato mi je, kao i svima vama, da ovakvi osveživači prskaju. Čujete onaj zvuk prskanja nakon nekoliko minuta, pa opet…Gledam ja ovo, ništa…ništa ne osećam. Gasim, palim, guram, stiskam, nerviram se  sklanjam po strani već razočarana. Ma ne da meni djavo mira, uzmem ja ovo opet. Ostavim ga uključenog i zaboravim da je uključeno. Znam da sam pisala post. Miris, Summer and Spice Body Mist-a. Skačem od sreće, zovem ukućane kao da se čudo dogodilo. Da vide oni da radiiiii 😀 .

 

img_20161111_111932

 

 

Vidim ovooo 🙂 . Ne znam koliko primećujete na slici, ali sve vreme izlazi ovaj kao dim. Ne plašite se da se nešto zapalilo ili šta već 😀 . Uživajte u mirisu. Svaki naredni put kada sam uključila, istog momenta je krenulo da miriše. Dovoljno je dva minuta da vam soba skroz zamiriše, a tečnost se jako sporo troši.

Da, zaboravila sam da navedem i to da svetli, ili možda nisam 😀 .

 

img_20161111_111936

 

Samo menja boje, ne dobijate nikakav daljinski. Samo pustite da radi svoj posao, a vi uživajte 🙂 .

 

img_20161111_111943

 

Potpuno je isto kao sa slika na sajtu. Baš sam srećna što je deo mog doma. Baš mi onako ulepša prostor.

Ukoliko se i vama dopada, možete videti na linku –>ovde kojih boja su dostupni. Svakako, ukoliko volite ovakvu vrstu osveživača, nećete se pokajati.

Hvala vam puno što čitate moje tekstove, jedva čekam vaše komentare. Nadam se da vam se dopada.

Do narednog posta,

 

cosmetics-is-my-passion

Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi. Iz te ljubavi nastaje Lips and Heels

1 Comment

Ostavite komentar