Cvetna i duga haljina

Pre nego što počnem o ovoj haljini, želela bih da nagovestim da nisam ljubitelj nešto preteranih detalja, svega po njoj. Ova haljina deluje onako šarenoliko ali, obzirom da je bela, zaista nije takva uživo. Ovaj post neće biti takav gde ću je ja obući i prikazati vam je, jer je čuvam za specijalnu priliku, gde će se lepo videti. Ne bih da je kvarim tako što ću da je slikam samostalno, a znam da ne mogu da uhvatim u potpunosti sve što trebate videti.

Obzirom da kasnim sa tekstom, želela sam svakako da Vam je predstavim. Prilično mekanog materijala i jako lepo pada, ne ističući bokove, što je jako važno ukoliko pak želite da saktrijete taj deo. Uvek sam se bojala haljina koje šire još više jer nikako da prihvatim činjenicu da nema ničeg lošeg da imate bokove, čak je i moderno 😀 . Tu sam neke šire konstitucije, svi kažu da je to moj trip, ali svaka žena ima nešto što joj se manje dopada, naravno da nemam komplekse, ali se trudim da garderobu prilagodim tome, kako bih se što prijatnije osećala.

 

 

 

 

Ova haljina je savršena za tako nešto. Mnogo mi se dopada. Gola ramena, neću da se ponavljam, ja obožavam. Duga je i možete je nositi tokom večernjih šetnji. Jako je prijatna i ne tako lagana. Jedino što mi se malo manje dopada jeste to što se providi. Nije to ništa preterano, ali morate voditi računa o vešu koji nosite.

 

Ukoliko se i vama dopada, evo linka gde je možete naručiti->klik 

Uskoro ćete videti fotografije koje su nešto drugačije, verovatno baš u toj haljini 🙂 .

Preporučujemo-> Budi deo Lips&Heels-a

Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi. Iz te ljubavi nastaje Lips and Heels

No Comments

Ostavite komentar