Danas biram Avon+ Giveaway za Lakoljupce

Odavno nisam piskarala o noktima i nijansama koje volim.

Danas kombinujem dve, radi se o Avon lakovima ( Nailwear pro+ u nijansi diamond i Magic Effects Matte , u nijansi white) .

 

unnamed (1)

 

 

Evo kako izgleda na noktima 🙂

 

unnamed

 

 

Želim da vas ovim putem obavestim da ćemo opet započeti mesečne nagradne igre za lakoljupce. Tako da, ukoliko volite da se igrate bojama i šarate noktiće, sličice možete slati u inbox stranice Lips&Heels. Igra će početi od 1.marta 🙂 .

 

Avon lakovi (Nailwear pro+ u nijansi diamond i Magic Effects Matte , u nijansi white ) 

grickalica za nokte-> Stainless Steel Multifunctional Adjustable Nail Clipper . Na ovom sajtu ima svačega za noktiće. Obavezno pogledajte 🙂 .

Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi. Iz te ljubavi nastaje Lips and Heels

1 Comment

  • Tanja Ristivojevic March 1, 2017 at 5:17 pm

    Boze kako sam lepe nokte odgajila i ojacala konacno uz pomoc eveline 8 u 1,a nikad ih nisam imala niti su mogli da se odgaje,bili su tanki,pucali,kao listici se razdvajali,a sada su dugi,jaki,da me ljudi pitaju da li su vestacki,sad imam jednu punu velku kutiju za cipele koju sam ukrasila i koja je prepuna lakova i svega za jacanje i negu noktiju i mnogo mi je zao sto tel ne moze da mi slika svaki dan bih menjala boju islala bih ti pobedila bi sigurno ,jos kad bi ti slikala i kada bih mogla pre i posle:-)

    Reply

Ostavite komentar