Haljina za 5$ sa sajta eBay.com?

Online kupovina je postala sve popularnija u poslednje vreme. Moram priznati da i sama sve češće kupujem online jer tako ne gubim vreme na višesatno šetanje, a i poprilično je zabavno. Postoji mnogo sajtova za online kupovinu kada je garderoba u pitanju i mahom su to kineski sajtovi.

 

Pre nekih tri nedelje htela sam da kupim neku običnu pamučnu haljinu i odmah sam se setila sajta eBay.com zbog ogromnog izbora.

Haljinu sam pronašla u roku od pet minuta i toliko mi se svidela da sam je iste sekunde poručila i naredne tri nedelje jedva sam čekala da stigne na moju adresu. Pa, gde je nastao problem?

Jedini problem je nastao što zbog moje ishitrene kupovine nisam obraćala pažnju na materijal haljine koji je naglašen u deskripciji.

Naime, kada mi je haljina stigla bila sam oduševljena i jedva sam čekala da je probam. Tada sam shvatila moju grešku.

 

Ovde možete videti kako haljina izgleda na sajtu (klik)

A na slikama pogledajte moju haljinu i zaključite sami.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kao što ste sigurno primetili, haljina je providna i za to je kriv poliester.

Iskrena da budem, samom haljinom sam veoma zadovoljna. U smislu kroja pa i dužine (iako je na sajtu dosta duža), ali je zbog materijala haljina veliki promašaj.

 

Moj savet vama drage moje devojke je da ne žurite sa kupovinom. Pri svakoj online kupovini dobro pogledajte tabelu sa veličinama i OBAVEZNO pročitajte koji materijal je u pitanju. Od velike pomoći biće vam i komentari kupaca koje možete pronaći ispod željenog predmeta i verujem da ćete na taj način biti zadovoljne kada vam paket stigne.

 

 

Prethodni tekst-> Kako da represujete polomljeno rumenilo, senke, kameni puder, bronzer… 

 


 

Autor teksta:

 

Autor teksta: Tijana Rađenović, diplomirani vaspitač, beauty bloger. Optimista, večiti sanjar, zaljubljena u šminku i modu.

Blog: TakoJaTo

FB stranica: Tako ja to

instagram: tako_ja_to

Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi. Iz te ljubavi nastaje Lips and Heels

2 Comments

Ostavite komentar