Haljine koje će mnoge ostaviti bez daha

Kupovina haljine za specijalnu priliku ume da zada glavobolju. Jasno je da želimo u svakom momentu da budemo savršene, tako da najlepše prilike moramo da provedemo u što boljem izdanju. Nisam ljubitelj šopinga upravo iz tog razloga. Nikada ne mogu da nađem odgovarajuću haljinu, recimo onu koju je Blake Lively prošetala. Zašto baš takvih nema kod nas, nije mi jasno…Na kraju sva razočarana kupim neku koja nije ni slična i ne verujem da lepo izgledam u njoj jer se tako ne osećam, sve do momenta dok mi neko ne kaže. Pa žene se hrane komplimentima, da se razumemo.

 

Nadam se da će vam ovaj post pomoći da nađete za sebe odgovarajuću 🙂 .

 

Black Off The Shoulder Ruched Wrap Dress

 

 

 

14732974319716164827

 

 

,,Mala crna” je neophodna i bez greške. Svaka od nas bi trebala da je ima u ormaru jer uvek možemo da računamo na nju. Uz efektniji nakit izgledaćete glamurozno i sexy.

Ovu možete naručiti–>klik.

 

Pink Velvet Faux Fur Trim Slip Dress

14792665085632237034

Već ste primetile da se ovakvi modeli nose sve više. Materijal je jako svečan sam po sebi, tako da ćete sijati i biti primećene sigurno. Uz to dodatak je ovaj zanimljivi obod na donjem delu.

Više o njoj–>klik.

 

Burgundy Contrast Lace Back And Sleeve Velvet Pencil Dress

14806409585534864922

Čipka kao detalj koji je čini drugačijom od jednostavne haljine koju ćete prošetati. Ističe vašu ženstvenost i prati liniju tela. Definitivno jedan od predivnih komada koje možete nositi u specijalnim prilikama ukoliko želite da ostavite utisak.

 

Više o njoj—>klik, 

Green Iridescent Long Sleeve Sequin Bodycon Dress

14805717662107247113

Ukoliko volite da sijate u svakom pogledu, ova haljina je za vas 🙂 .

Više o njoj—>klik.

 

Nadam se da ste odabrale savršenu haljinu za specijalne prilike. Koja se vama najviše dopala?

Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi. Iz te ljubavi nastaje Lips and Heels

3 Comments

 • Jednu ovakvu morate imati - Lips & Heels February 8, 2017 at 3:30 pm

  […] o jednom modelu haljine koji je preplavio internet. Ne mislim konkretno na ovaj koji ću vam prikazati, već na materijal […]

  Reply
 • lee Lee April 1, 2017 at 3:41 am

  What a nice dress,maybe next time ,you can try Robes Moulantes this website.last month,i bought a dress the same to you,the quality is very good and the price is very low!!

  Reply
 • Večernje haljine - Lips & Heels June 5, 2017 at 4:55 pm

  […] vreme matura prolazi, nama nikad dosta haljina za specijalne prilike. Imam utisak da 90% nas devojaka ubada nervni slom prilikom izbora haljine za […]

  Reply

Ostavite komentar