Sport

Milion trkača u ovoj dobrotvornoj kampanji za očuvanje okeana istrčalo je 12.4 miliona km, što je dovoljno da se napravi čak 300 krugova oko planete Zemlje.

U saradnji sa ekološkom organizacijom Parley for the Oceans, adidas je organizovao Run for the Oceans, trku za očuvanje okeana koja se drugu godinu zaredom održava širom sveta, a ovog puta i kod nas. Tim povodom, juče smo imali događaj na kome je saopšteno da je beogradski adidas Runners tim zajdeno sa građanima koji su se priključili akciji doprineo zaštiti mora i okeana pretrčavši preko 9.000 kilometara. Na taj način oni su skupili devet hiljada dolara za pokret Parley Ocean School.

 

A new discipline called AirTrack, for a very short time has attracted the attetntion of a large number of people in the world. Airtrack engages the whole body’s muscles and puts your body in front of a great chalange. The ai track requires extraordinary dedication, concentration and strenuous training, which is then rewarded with incredible skills. If you do right air track can give you a complete sense of freedom and control over yours own movements.

Boks je u ekspanziji širom naše zemlje, kao sport koji pomaže pravilan razvoj mišića, ali ujedno omogućava visok nivo kardio i aerobnog treninga. Veliki broj različitih elemenata treninga, poput udaranja u vreću ili "shadow" boksa, vežbačima nudi priliku da se oslobode stresa i pomeraju sopstvene granice. Pritom, u zavisnosti od težine, ovakvim treningom u trajanju od 30 minuta može da se potroši 100 do 300 kalorija, pa i više.