Svet oko nas

Ovogodišnji sajam hortikulture je bio jedno veliko osveženje za oči,a videćemo kasnije u tekstu,takođe i za ostala čula. Počnimo od tehnološke mini-bašte na struju. Uređaj sa četiri kertridža u koje možemo smestiti četiri različite vrste biljaka,od paradajza do čili-papričice,takozvana Green Cube pametna bašta,UrbiGo tim je predstavio kao opipljivi trag tehnološke evolucije u svet hortikulture.

Na Dan grada Sarajeva, nakon 26 godina, ponovo je puštena u rad obnovljena žičara na Trebeviću. Nekada simbol grada na Miljacki. Obnovljena izgleda daleko lepše i savremenije od one koja je funkcionisala do devedesetih prošlog veka.

 

Dragi moji, veoma sam srećan što ću pisati za portal Lips&Heels. No, želeo bih pre svega da se predstavim. Moje ime je David, sa pisanjem sam krenuo prošle godine na portalu Haos, za koji još uvek pišem i gde uređujem dve veoma čitane rubrike: "The Glam Life" i "Zvezde Čitaju Haos". Veoma sam ambiciozna osoba i volim svaki novi početak, kao i ovaj. Trudiću se da vam moji tekstovi ne budu dosadni i pisaćemo o svemu!

Tek u ovim danima postanemo svesni retkosti i vrednosti čarobnih trenutaka sa najmilijima. Božić je najradosniji hrišćanski praznik. A zašto je Vaskrs najveći?