Svet oko nas

Sporim, ali sigurnim koracima si se vukla, uplašena petardama, alkoholom, razdvojena od sutrašnjeg dana. Gledala si nas ovako siromašne, a euforične, pune nekih novih planova, želja.
 

Nije što je kraj godine, vreme novogodišnjih jelki, mašni, poklona i praporaca, nego - tako je lepo u šareni papir uvijati nečije male i velike želje! Da jedva čekaš da se oči zacakle dok male ruke nevešto kidaju celofan, petljaju se s mašnama samo da što pre stignu i vide da li im je želja ispunjena? Pa ono iznenađenje - opet je pogodio!

Zar nije to sve što nam ostaje? Praznici nas okreću onome što je na kraju dana jedino važno - našim najbližima. I tom divnom trenu. Svaki proveden s njima, svaki se broji i svaki pamti, urezan u dubine našeg bića, poimanje naše stvarnosti i sreće onakve kakva zaista jeste. Ne kakvu nam je žele predstaviti.

Bliži vam se venčanje? Onda sigurno znate da je koncept slatkih stolova (sweet table) na slavljima sve popularniji. Taj medeni trend se proširuje brzinom svetlosti jer ko zaista može da ostane ravnodušan na slatkiše koji su perfektno postavljeni i aranžirani?