Sa željom da se deca obolela od raka na jugu Srbije leče humanije i uspešnije, sa našim velikim prijateljima iz organizacije NURDOR i EXIT, osmislili smo stranicu www.oglasizazivot.rs i poseban Humanitarni oglas. Svi koji žele da pomognu mališanima u njihovoj velikoj borbi mogu postaviti humanitarni oglas ili kupiti nešto već oglašeno, a sredstva od kupoprodaje će biti direktno donirana za izgradnju bolnice.

 

Našu akciju su podržale brojne poznate i javne ličnosti, ali snaga ove akcije ste upravo vi, naši verni posetioci. Zato vas pozivamo da vi uzmete učešće u našoj akciji i oglasite nešto na prodaju. Dovoljno je da oglasite nešto što vama više ne treba ili potražite nešto što vam treba i to kupite, baš kao i prilikom bilo kog drugog Halo oglasa. 

 

 

Pomozimo zajedno malim herojima da pobede rak i poboljšamo šanse za njihovo izlečenje.

 

OGLASI ZA ŽIVOT

#IJASEBORIM

 

U ime Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka, Halo oglasa i EXIT fondacije, unapred hvala na vašem malom oglasu koji će biti dokaz vaše velike ljudske brige za najmlađe.

 

 

 

Author: Milica MiloševicEmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi.