Intervju

„Atelje Ana Stojanović” se tokom prethodnih godina izgrađivao i izrastao u brend koji prepoznaju osobe koje vole da izgledaju nežno, damski, ali i takođe odevnom kombinacijom žele da iskažu svoj stav. Vlasnica brenda koja je 11 godina radila u marketingu i bavila se PR–om u našim kompanijama, shvatila je da bez ostvarenja svojih snova život nije onaj pravi. Napustila je posao i posvetila se kreiranju prvo ženskih tašni, a zatim je prešla na izradu odeće za decu i odrasle.

 

 

Ne naiđe se baš često na unikatnu ogrlicu, minđuše kojima se oduševite listajući po timeline-u. Ili još bolje kad na nekom divno stoje i ne možete da odolite da ne pitate odakle su.

 

 

Ogrlice Ive Novičić pričaju neverovatno kreativne priče bojama i šarenolikošću materijala od kojih nastaju. U okviru brenda Iva did it. koji traje već desetak godina nastalo je mnogo unikatnih i jedinstvenih ogrlica. Iva iako po struci master inženjer organizacionih nauka otisnuvši se u svet ručnih radova, savladavši neke tehnike rada sa određenim materijalima ubrzo je shvatila da su ogrlice njen izbor i velika ljubav, koji su postali njen posao i opredeljenje.

Jedna od najlepših srpskih glumica Marina Ćosić ozbiljnu karijeru, koja podrazumeva uloge sa profesionalcima ostvaruje veoma rano, pre završetka fakulteta. Prvu ulogu ostvarila je u hit kriminalističkoj televizijskoj seriji Ubice mog oca, gde je tumačila ubijenu Milicu Despotović, a trenutno tumači lik Sofije u sapunici Istine i laži. U kojoj se ulozi pronašla i koje su prednosti i mane postignutog uspeha u njenim godinama, otkriva za portal Lips&Heels.