Make up

Da li ste ikada poželele punije usne, a ne usuđujete se da posetite hirurga? Možda vam u tome možemo pomoći. Eveline brend se potrudio da damama ispuni želju, bez osećaja bola i bilo kakve neprijatnosti. Vaše usne mogu izgledati baš kakve želite za samo 5 minuta. 

Od davnina crveni ruž na usnama je simbol ženstvenosti. Ali svi dobro znamo koliko se često desi da u toku dana i po nekoliko puta moramo da popravljamo naš ruž. Danas Vam predstavljamo mali trik koji će pomoći da vaš ruž traje i do 8 sati.

Svako od nas je imao jednu pesmu koja je uspevala da ga postidi u detinjstvu. Moja je bila ,,U Milice duge trepavice'' . I sada, dok vam pišem ovaj tekst crvenim sećajući se momenata kada su svi u školi morali da pevaju tu pesmicu, a ja bila najtiša, spuštenog pogleda. Istina je, bar u mom slučaju. Milice zaista imaju duge trepavice. Nikada, nikada neću pristati na to da mi nakače veštačke. Nemam ništa protiv, ali ja moje retke i duge jako volim i jedino što mogu to je da se služim maskarama koje će ih istaći. Ako me ikada vidite sa veštačkim trepavicama, znajte da se neko opasno igrao sa mnom. Zapričah se, kao i uvek. Danas o maskarama, jel ' te? :)  

Ukoliko ste ljubitelji kostima, ukoliko proslavljate Noć veštica sa prijateljima, ovaj tekst je za vas. Ne radi se o ovogodišnjoj kolekciji Essence brenda, već sam je ugrabila tek ove godine, iz tog razloga vam pišem o njoj.