Nega lica

Starenje kože ne izaziva jedan činilac već kombinacija mnogobrojnih faktora, unutrašnjih i spoljnih. Hijaluronska kiselina je supstanca koju stvaraju ćelije i sastavni je deo vezivnog tkiva. Njena primarna funkcija je održavanje vlažnosti, čime koži obezbeđuje elastičnost i zategnutost. Kako starimo, koncentracija hijaluronske kiseline u epidermu opada i počinje stvaranje prvih bora koje se godinama produbljuju.

 

Dr Colić micelarna voda 3u1 je kreirana kao odgovor na svakodnevno pitanje dama kako da očiste kožu lica i spreče neprijatno zatezanje i crvenilo kože. Zašto baš ova micelarna voda? 

Bioten SKIN MOISTURE linija je kompletan sistem nege lica, baziran na kliničkim ispitivanjima i poznavanju potencijala prirode sa proizvodima koji efikasno hidriraju i čiste Vašu kožu. Krema o kojoj danas čitate namenjena je normalnoj i kombinovanoj koži lica.

 

Za sve vas, koji još niste čuli za kozmetičke preparate ruske marke Natura Siberica – čitaj dalje! Natura Siberica je ruski brand koji koristi sibirske samonikle ljekovite biljke, inače vrlo zastupljene u drevnoj ruskoj tradiciji. Dakle, pun pogodak za ljubitelje organske kozmetike.