Nega tela

Dani su sve topliji, te je pravo vreme da se posvetimo i ovom delu tela, nešto više nego inače, ukoliko želimo da sunčamo i naša stopala. Sigurno nije prijatno videti ispucale pete, tako da ćemo vam predstaviti proizvod koji će rešiti problem bez upotrebe turpije i bez odlaska u salon. 

Svakodnevno na tržište izlaze nove kreme namenjene za dnevnu ili noćnu negu kože. Svaka od njih je efikasna i dobra, ali se u zavisnosti od proizvođača cene mnogo razlikuju, što izuzetno utiče na interesovanje za iste. Da bi se prevazišao ovaj problem nudim vam savršeno, jeftino i svima pristupačno rešenje - medicinski vazelin!

Ukoliko ste ljubitelji ruževa, pogotovo mat, znate da je uslov za željeni finiš upravo pravilna nega usana. Sve što vam je potrebno kao priprema za ruž, možete naći na jednom mestu. MARK se potrudio da nam jednim pakovanjem od dva proizvoda omogući da naše usne budu nahranjene, a samim tim i mekane.

Prirodna kozmetika je uvek poželjna. Da li je izabrati, zbog čega je koristiti i zašto je dobra?Glavni sastojci koji se koriste prilikom pravljenja prirodne kozmetike su: minerali, biljna ulja, ekstrakti i esencijalna ulja.