Astrologija

Ovo je još jedna nedelja koja nije naročito povoljna za ljubav, ali je poželjno da tokom ove nedelje iskusite lepotu Vaše slobode. Ovo je odlična nedelja za iskazivanje svoje individualnosti i jednstvenosti, ali na jedan suptilan način.

Pred nama je još jedna emotivno izazovna nedelja, a pogotovu će biti tako u prvom delu. Nemamo nešto mnogo pozitivnih dana za ljubav, ali je zato ovo povoljnija nedelja za rad na sebi, bavljenje sportom i učenje nečeg novog.

Ova nedelja je nešto malo napetija u emotivnom smislu i treba vežbati strpljenje i pozitivan stav. U ovoj nedelji Mesec će dostići svoj vrhunac i polako će krenuti da opada. Ovo je znak da u toku ove nedelje nešto što ste započeli polako treba da krenete da privodite kraju.

Planeta Venera nam pokazuje šta nam treba u ljubavi, kako mi volimo  i kako želimo da nas vole. Ako ne znaš gde se nalazi tvoja Venera, imaš link ispod teksta i lako se možeš snaći u tabeli. Imaš Veneru u Ovnu? Nije lako.   Venera u Ovnu mora da bude najbolja, prva, u centru pažnje, mora da ti se ugađa, ne sme te niko zapostaviti, jer to svakako jako lično.  Niko ne može da ti naređuje jer ne dozvoljavaš to.