Astrologija

Ova nedelju započinjemo sa Mladim mesecom i Merkurom koji je počeo da se kreće direktno. Ovo je odličan za započinjanje novih stvari o kojima već duže vreme razmišljamo. Nedelja nije naročito povoljna kada je ljubavni plan u pitanju i generalno ćemo imati emotivno napete dane.

Ova nedelja je jedna od onih koji donose raznolike stvari. Biće nekih težih dana, ali imaćemo i par jako lepih dana. Imamo jedan vrlo povoljan dan za ljubav i venčanja, pa ga maksimalno iskoristite. Merkur će još ove nedelje biti retrogradan (prividno kretanje unazad) pa sledite savete šta da radite dok taj period još uvek traje.

Pred nama je jedna jako izazovna nedelja. Prvi nekoliko dana će biti nešto opušteniji, a onda nam vikend ponovo donosi neke teže planetarne kontakte. Tokom ove nedelje Merkur će i dalje biti retrogradan tako da je jako bitno da vodimo računa šta radimo i potpisujemo. Važno je biti jako oprezan u saobraćaju i iskoristiti ove dane da se u skladu sa planetarnim kontaktima bavimo određenim stvarima koje su povoljne u tom danu.

Pred nama je jedna zanimljiva nedelja. Prva deo nedelje biće prilično dobar, dok će sam kraj biti prilično emotivno napet i težak. No, ne treba očajavati već ga iskoristiti pozitivno. Ovo je nedelja u kojoj nam se Merkur vraća unazad pa svi možemo biti prilično rasejani i da gubimo stvari.