Astrologija

Pred nama je jedna emotivno jako napeta nedelja, a za ljubav prilično nepovoljna. Biće i dana koji su naročito nepovoljni pa iskoristiti prognozu po danima da isplanirate svoje aktivnosti. Ovako nepovoljni periodu su obično korisni da se radi na sebi, da se vežbaju stvari koje inače ne radimo. Tokom ove nedelje Sunce će izaći iz znaka Raka i time označiti jednu novu fazu u evoluciji našeg ega, a sve u zavisnosti koliko radimo na sebi. Bolji dani će svakako doći, ali moramo sačekati da Venera napusti znak Device, a Mars da krene direktno. Do tada ovakve postavke koristimo što korisnije možemo.

Ovo je jedna vrlo zanimljiva nedelja, jer imamo čak dve promene a to je ulazak Venere u znak Device što opet ne donosi neke preterano povoljne ljubavne prilike, ali je ovo odlično za sve one koji su rođeni sa venerom u znaku Device. Krajem nedelje nas očekuje novi mesečev ciklus. Ukoliko imate nešto da privedete kraju ili želite da započnete nešto novo iskoristite ovu nedelju za to. Budite vrlo oprezni u komunikaciji tokom cele nedelje i iskoristite je da se dobro odmorite.

 

Pred nama je jedna emotivno napeta nedelja stoga iskoristite prognozu po danima da biste znali kako da uredite svoj raspored. Pored ovoga ljubavne prilike neće biti nešto naročito sjajne tokom čitave nedelje, ali biće par dana koje možete pozitivno iskoristiti. Ova nedelja nam dosta donosi simboliku Lava tako da je važno da praktikujemo nesebičnost i empatiju. Mesec nam tokom ove nedelje ulazi u završnu fazu stoga polako privodite kraju neke stvari koje ste već započeli pre; naravno ukoliko je to moguće. Ne zaboravite da se opustite i uživate.

Pred nama je jedna uzbuljiva nedelja koja sa sobom nosi dosta izazova u komunikaciji i emotivnu nestabilnost. Dosta nas će se osećati kao da smo pod pritiskom i vrlo su mogući verbalni sukobi. Ljubavne prilike nisu naročito povoljne stoga budite oprezni na ljubavnom planu. Pored ovoga Merkur ulazi u znak Lava ove nedelje pa je potrebno da u narednih mesec dana budemo jako oprezni kada je komunikacija u pitanju, jer ćemo često imati tendenciju da namećemo svoje stavove, da smatramo da smo samo mi u pravu i da druge „spuštamo“ na njihov nivo. Mesec će u drugoj polovini nedelje biti pun i samim tim moguće su nervoze i promene raspoloženja. No, energiju punog meseca možete iskoristiti da uživate u plodovima nečega na čemu dugo radite ukoliko je to nešto spremno da donese išta.