Tehnologija

Rezultati istraživanja sajta poslovi.infostud.com „Najpoželjniji poslodavac 2018“ pokazuju i ko su najatraktivniji IT poslodavci u Srbiji i šta ih čini tako zanimljivim za kandidate. U okviru istraživanja, koje je popunio 10 041 ispitanik, analizirani su odgovori i 1645 anketiranih iz IT sfere koji su birali najpoželjnije IT poslodavce.

 

Na osnovu potražnje za njihovim znanjima, očekuju veća primanja. Istovremeno, programeri u Srbiji uopšte nisu zahtevni po pitanju dodatnih benefita koje bi poslodavci mogli da im ponude.

 

DesignCap je potpuno besplatna aplikacija za izradu postera i flajera. Nalazi se na adresi www.designcap.com gde se bolje možete upoznati sa samom aplikacijom kao i uslovima korišćenja. Nakon što kliknete na dugme „Make a Free Poster/Flyer“ (slika 1) bićete prebačeni na samu aplikaciju gde možete praviti svoje kreacije u roku od samo nekoliko minuta.

Apple je američka međunarodna korporacija sa središtem u Kaliforniji koja se bavi razvojem, proizvodnjom i prodajom ličnih računara, medijskih plejera i računarskog hardvera i softvera. Najpoznatiji hardver proizvodi kompanije su Mac, Ipod, Iphone. Najpoznatiji softver proizvodi su operativni sistemi OS X i iOS i kreativni i poslovni paketi iLife i iWork. Apple su 1. aprila 1976. godine osnovali Stiv Voznijak, Stiv Džobs i Ronald Vejns, dok je postala akcionarsko društvo 3. januara 1977.