International Giveaway- Wsdear

Pre nekoliko minuta dobila sam mejl u kom je pisalo da bi zajedno sa mnom da organizuju giveaway. Brdo je poklona ovog meseca, zar ne? Tako se namestilo i nadam se da će ih biti sve više. Jako mi se dopada ovaj sajt, mislim da ću ubuduće gledati malo češće njihovu ponudu. Ima zaista zanimljivih stvarčica, čak i za muškarce. Da ne bih dužila previše, mislim da je vreme da vam napišem šta je neophodno da odradite da bi učestvovale.

 

summer-black-killing-it-letters-printed-cotton-short-sleeved-t-shirt-plus-size1_21

 

 

 

  1. Lajkujte njihovu stranicu na fb-u –>klik,
  2. Ispod ovog teksta, u komentarima stavite link stvarčice koju bi volele da dobijete. Npr: ,,Nadam se da ću dobiti ili volela bih…” i stavite link, ne samo naziv.

 

Giveaway će trajati tri nedelje. Oni će odabrati dobitnika.

Giveaway je predviđen za sve države.

srećno svima! 🙂

  1. Like our Facebook page https://www.facebook.com/wsdearshop

  2.  Participant should comment her favorite items links under giveaway post, for example, I hope to win and my favorite item is.

3. Giveaway ends after 3 weeks, and we will choose 1 winner who meets our requirements.

4. It is an international giveaway, free shipping worldwide.

5. Winner Reward :  Winner can get one Fashion T-shirt(SKU:4460-1) which is $15.99.

 

Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi. Iz te ljubavi nastaje Lips and Heels

43 Comments

Ostavite komentar