ITALIJANSKI WYCON COSMETICS STIGAO U BEOGRAD

Svečanim otvaranjem svog prvog prodajnog objekta u Beogradu, vodeći italijanski proizvođač kozmetike WYCON zvanično je stigao u Srbiju.

WYCON cosmetics predstavlja jedinstveni italijanski koncept dekorativne kozmetike osnovan 2009. godine koji se, pored odlično izbalansiranog odnosa cene i kvaliteta, posebno ističe svojim italijanskim poreklom i proizvodnjom. Upravo je to recept za uspeh i beskompromisan kvalitet proizvoda iz bogatog WYCON asortimana koji uključuje šminku, parfeme, preparate za negu tela i preparate za kosu.

 

 

 

Svečanim otvaranjem maloprodajnog objekta u Knez Mihailovoj ulici broj 32 WYCON je poželeo dobrodošlicu svim svojim starim i novim ljubiteljima, a atmosferu na otvaranju uveličale su poznate šminkerke koje su prisutne dame savetovale kako da uspešno nanesu šminku i druge preparate iz WYCON asortimana. Na otvaranju su se našle mnoge ličnosti iz javnog života kao što su Jelena Svetličić, Lena Bogdanović, Stevan Anđelković, Drina Pešić, Nenad Radujević i Jelena Gavrilović.

 

 

 

 

 

 

Prvih 200 kupaca nagrađeno je selekcijom WYCON proizvoda, gosti su uživali u novoj modernoj i elegantno opremljenoj radnji koja odiše svežinom tropskih krajeva, dok su dame sa posebnim oduševljenjem birale zanosne ruževe raznih boja i isprobavale mnogobrojne letnje parfeme različitih osvežavajućih mirisnih nota.

 

 

 

 

Posetite WYCON radnju u Knez Mihailovoj 32 i pronađite svoju savršenu kombinaciju šminke koja će učiniti da zablistate u svakoj prilici!

 

O brendu WYCON

U Italiji je WYCON vodeći brend na tržištu, dok je širom sveta prisutan sa preko 200 radnji u 12 zemalja, a ovo je prva koja otvorena u Srbiji. Od sada će svi ljubitelji kvalitetne italijanske kozmetike moći da biraju svoju omiljenu šminku u srcu Beograda, u Knez Mihailovoj ulici, gde će ih ljubazno osoblje ugostiti i provesti kroz ponudu beogradske radnje brenda WYCON kao da su u Španiji, Portugalu, Parizu, Švajcarskoj ili nekoj od oko 230 WYCON radnji u 12 zemalja širom sveta, a ovo je prva koja je otvorena u Srbiji.

Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi. Iz te ljubavi nastaje Lips and Heels

No Comments

Ostavite komentar