Kako da represujete polomljeno rumenilo, senke, kameni puder, bronzer…

Sigurno vam se nekada dogodilo da Vam neki od ovih proizvoda ispadne i polomi se. Da li ste znali da ne morate da ga bacite? Jednostavno ga represujte.

 

 

 

Nedavno se moje omiljeno rumenilo razbilo, ali bukvalno. Osim što je proizvod bio skroz uništen, bila je uništena i posuda u koju je rumenilo smešteno. A onda sam guglajući na netu pronašla rešenje. Sve što vam je potrebno za represovanje je: Ubrus, čačkalica, alkohol i recimo lak za nokte. Ako vam je kao i meni uništena i posuda u kojoj se proizvod nalazi, pronadjite neku drugu. Ja sam iskoristila kutiju od makarons labela.

 

 

 

Prvo što treba da uradite jeste da pomoću čačkalice usitnite proizvod što više.

 

 

 

 

 

Zatim sipajte nekoliko kapi alkohola (dovoljno da se proizvod sjedini) i dobro izmešajte.

 

 

Nakon toga Vam ostajete poslednji korak. Prislonite ubrus na posudu i pomoću laka za nokte lagano pritiskajte proizvod (dok papir ne upije alkohol).

 

 

 

Ostavite proizvod otvoren nekoliko sati da se dobro osuši.

 

 

I to je to. Rumenilo je kao novo.

 

Prethodni tekst->Etno selo Stanišići – Odmor za dušu i oči

 


 

Autor teksta:

 

Autor teksta: Tijana Rađenović, diplomirani vaspitač, beauty bloger. Optimista, večiti sanjar, zaljubljena u šminku i modu.

Blog: TakoJaTo

FB stranica: Tako ja to

instagram: tako_ja_to

 

 

Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi. Iz te ljubavi nastaje Lips and Heels

1 Comment

Ostavite komentar