Koja je Vaša omiljena fizička aktivnost?

Poznato je da mi, žene, previše razmišljamo o tome da budemo savršene gde god se nalazimo. Isti slučaj je i sa teretanom. 90% devojaka razmišlja da li ima adekvatnu opremu, gde bi bilo pametno kupiti je, koliko je koštala, da li je kvalitetna i slično. A kako je kod muškaraca? Da li baš svaki razmišlja u tom pravcu ili uzima prvu čistu majicu pa i sa natpisom neke firme i odlazi u teretanu.

Važim za vrstu devojke koja voli da bude opremljena. Verujem da će se neke od vas ovde pronaći, pa sam želela da podelim sa vama neke zanimljive stvarčice koje možete da kupite.

 

 

 

 

 

Ukoliko vas zanimaju detox čajevi, moja preporuka je da pročitate sledeći tekst i moje iskustvo sa njima->Čajevi za mršavljenje? Lookin’Fit .

 

Majica koju vidite na slici je kupljena na ovom sajtu->klik

Oduševljena sam kvalitetom. Dopada mi se kako izgleda, baš zbog natpisa koji je motivacioni, ja to obožavam. Jako je prijatna.

 

 

 

 

Uzela sam je u roze boji, ima i u drugim bojama. Svakako, moja preporuka za majicu! 🙂

 

 

 

 

Moja je u L veličini, iako nosim M. Više volim da mi je veća malo, kako ne bi stezala dok trčim. Ume zaista da smeta to. Uvek sam birala udobnije baš iz tog razloga 🙂 .

 

Da li je Vama važna oprema? 🙂

 

Preporučujemo->plus size crop tops

Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi. Iz te ljubavi nastaje Lips and Heels

No Comments

Ostavite komentar