Kozmeticko-Frizerski salon Diva’s i Lips&Heels daruju!

Kako na najbrži način doći do savršenog izgleda? Mi ćemo vam pomoći! Pored zdrave ishrane i fizičke aktivnosti jedan od najboljih načina za skidanje celulita predstavlja maderoterapija.

Maderoterapija ( masaža oklagijama ) predstavlja poseban vid anticelulit masaže, koja se izvodi specijalno dizajniranim drvenim oklagijama, rolerima i kupama. Drvene alatke koje se koriste u maderoterapiji potpuno neiznvanzivno stimulišu svaki deo vašeg tela, a da pri tom ne izazivaju povrede tkiva.

Ovaj vid masaže zasniva se na stimulacij limfne drenaže, što je prvi i osnovni korak u borbi protiv upornog celulita na nogama i bedrima. Masaža omogućuje eliminaciju toksina koji se skupljaju u različitim delovima tela, kao što su bokovi, noge, bedra ili stomak. Za razliku od uobičajnih anticelulit masaža, pomoću maderoterpaije rezultati se mnogo brže postižu.

 

 

 

 

 

 

Sam tretman može trajati od 30 do 45 minuta, a preporuka je da se radi se serija od 8 do 10 tretmana. Tretmanom se obuhvataju noge, stomak i struk, a tretman bi trebalo raditi na svaka 2 ili 3 dana.  

Maderoterapija pored redukcije celulita dovodi i do opuštanja Vašeg tela i uma, eliminacije toksina, sagorevanja toksina, ubrzanja metabolizma.

Danas je Frizersko – kozmetički salon Diva’s rešio da obraduje čitateljke portala i svima pokloni kupon od 20% popusta na uslugu maderoterapije. Iskusni terapeuti i prijatno okruženje učiniće ove tretmane nezaboravnim.

Pravila su jednostavna:

Podelite tekst na svom profilu javno (public)

Napišite komentar ispod ovog teksta, na fb stranici i lajkujte stranicu Frizersko – kozmetički salon Diva’s

Kupon je Vaš! Sačuvajte ga na svom telefonu, tako da možete da pokažete prilikom preuzimanja nagrade.

 

 

 

 

Jedva čekamo da čujemo utiske! 🙂

Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi. Iz te ljubavi nastaje Lips and Heels

2 Comments

Ostavite komentar