Mamite poglede- She In Review

Drage moje, 



Danas vam predstavljam košuljicu koju sam naručila preko sajta She In. Ukoliko pratite stranicu Lips&Heels, mogle ste da pogledate sličicu koju sam objavila, gde se primećuje deo nje. 



Ova košuljica me je privukla čim sam je ugledala na sajtu. Ljubitelj sam golih leđa i ramena. Nikada me nećete videti u topu. Nisam ljubitelj golog stomaka, uz to sam i kilava, odmah krenu bolovi, tako daa…nikako 😀 . Drug mi je odao jednu tajnu, a to je da 90% muškaraca pada na gola ramena i leđa. To se dogodilo nakon što sam pomenula da volim taj fazon. Pravi mi je drug, odrasli smo zajedno, ne brinite 😀 . Kažem ukoliko ne verujete u muško-ženska prijateljstva. Ja imam potvrdu da je to izvodljivo, jedino ukoliko ste odrasli zajedno, eto. Ne bih sad o tome 😀 . Nije uopšte tema, samo sam želela da vam otkrijem tajnu. Da se vratimo košuljici. 


Plavo-bele je boje, tri-četvrt rukava koji se kopčaju, kao i svaka košuljica, bar većina. 🙂 Ono što ovu košuljicu izdvaja od onih klasičnih, jeste to što se napred vezuju dodatni rukavi tako da dobijete mašnu.
slika preuzeta sa sajta
 
Ovde mašna izgleda savršeno i to jeste izvodljivo neko vreme, ali se vrlo brzo olabavi. Mada, moram priznati da ne umem baš ovako savršeno da je vežem, pa to odrade sestra ili majka. Svakako, rukavi umeju da je povuku, pa ćete morati ponekad da je zategnete, ilii pričvrstite zihenadlom, nečim 🙂 . 
 
Tako izgleda pozadi…ma predivna je. Uzela sam je u M veličini, koju inače i nosim. Nisam omašila veličinu, sasvim mi odgovara.







 Ono što želim da vam nagovestim jeste da je možete nositi i u školi, na faxu, poslu, gde god da ste. Ne ovako golih ramena, već samo obučete majicu debljih tregera ispod i to je to. Nosila sam je i tako ili je možete povući još malo iznad, tek da se naziru ramena, dužina se neće poremetiti. Neće vam biti go stomak, sigurno. Sve sam ja to isprobala, ne brinite





Mnogi me pitaju gde sam je kupila, tako da ću vam ubrzo ostaviti link gde je možete naći. 

Da rezimiramo…Ista je kao što je prikazana na slikama koje možete naći na sajtu, uzimate je u veličini koju inače nosite, možete je nositi bilo gde, kako u dnevnoj, tako i u večernjoj varijanti. Od obuće u dnevnoj biram bele starke. U večernjoj naglašavam nakitom koji je upadljiv. 




Verujem da će se i vama dopasti i jedva čekam da čujem vaše mišljenje o njoj. I da, da ne zaboravim. Materijal je jako prijatan, dugo sam bila u njoj, uopšte se ne znojite, baš je prijatna u potpunosti. 




To bi bilo sve za sada što se nje tiče. Verovatno će u nekom narednom postu biti outfit celokupan 🙂 . Želela sam da sa vama podelim oduševljenje o istoj. Sigurna sam da će vas zanimati, mnoge su me i pitale kada će post o njoj, tako da evo 🙂 . 

I za kraj, detalje o njoj, veličini i cenu možete naći klikom —>ovde.

Nadam se da vam se post dopao. Ako jeste, delite na svojim profilima, komentarišite i ne zaboravite da me pratite na blogu, jer vas svakog meseca čekaju nagrade! 🙂 


Do narednog posta,



Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi. Iz te ljubavi nastaje Lips and Heels

6 Comments

 • Jelena Dimić September 18, 2016 at 3:49 pm

  Izgleda predivno, oduševljena sam! <3

  http://couturecase.blogspot.com

  Reply
 • Maja Mladenovic September 19, 2016 at 7:25 am

  Slazem se da muskarci padaju na gola ramena, i ja sam odusevljena ovom bluzom. Probala sam nekoliko slicnih, ali je uvek problem zbog velikih grudi, deluje kao da sam obukla dzak. Nemas pojma koliko mi je krivo sto ne mogu da nosim ovaj model! Divna je bluzica!

  http://www.bymajamladenovic.com

  Reply
 • Milica Milosevic September 19, 2016 at 9:55 am

  Štetaaa 🙁 . Jesu baš, baš. Samo bih ovakve nosila, veruj mi 😀

  Reply
 • Thanksgiving Day + big discount (SheIn) - Lips & Heels November 18, 2016 at 8:57 pm

  […] i jednom sam oduševljena, koju sam kupila sa ovog sajta. Ukoliko ste propustile taj post, evo linka. Mislim da će vam se dopasti ukoliko volite da budete […]

  Reply
 • Neobična, a prelepa. - Lips & Heels January 13, 2017 at 3:06 pm

  […] kada sam ugledala ovaj model polurolke, znala sam da moram da je imam. Razlog je taj što obožavam gola ramena i neobične stvarčice. Gola ramena su mi podjednako lepa na devojci, kao i gola leđa. Mislim da […]

  Reply
 • Cvetići na košulji? - Lips & Heels May 6, 2017 at 3:47 pm

  […] da ste do sada imale prilike da se susretnete sa raznim modelima košulja, kao i ostalih komada garderobe, sa vezom na pojedinim mestima. Jednom prilikom sam vam pisala o […]

  Reply

Ostavite komentar