Marina, Njegova Nina, Opačić za Lips&Heels: Stvorila sam svog junaka u svom svetu mašte i nazvala ga Bane

1. Da li ste verovali u ljubav na prvi pogled?

 

Oduvek sam verovala u bajke, a svi su mi govorili da ne postoje. Oduvek sam verovala u ljubav na prvi pogled, svi su mi govorili da odrastem. Danas živim u bajci i jedan sam od dva glavna junaka, mi smo autori, a naša bajka počinje: Bila je to ljubav na prvi pogled…

 

2. Sve devojčice maštaju o ,,gospodinu savršenom” . Da li je Bane ispunio očekivanja?

 

Bane… On ne postoji. Ja sam uverena da sam još uvek ta devojčica koja mašta i stvorila je svog junaka u svom svetu mašte i nazvala ga Bane. Drugačije ne umem to savršeno da objasnim rečima. Prevazilazi okvire mašte. On je sve što niko nije.

 

unnamed (3)

 

3. Na koji način ste uspeli da sačuvate ljubav od novinarskih smicalica i ostanste jedinstveni?

 

Jedinstven je samo On. On je moj koren. Ja sam njegov cvet. Cvet opada i cveta… Koren je uvek stabilan, postojan, čvrst i na njega se oslanjam kad ‘uvenem’…i samo zbog njega uvek iznova procvetam. Smicalice koje pominješ, i ako postoje, ja ne znam za njih, okrenuta sam ka suncu da cvetam lepše i ka korenu da se iznova zahvalim što se zovemo višegodišnja biljka.

 

4. Koja priča se krije iza pesme ,,Nina” koju izvodi Lexington Band?

 

Iza svake pesme stoji neka priča…Pesma Nina je, kažu, posvećena meni. Ja duboko verujem da je posvećena svim ženama bilo kako da se zovu… i muškarcima koji su je u nekom vetru izgubili pa tražili… Svako ima svoju Ninu . 😉

 

5. Možete li nam otkriti na koji način Vas je Bane zaprosio?

 

Nije bitna forma, vec suština. Manje je važno kako me je zaprosio. Bitno je kako sam se osećala u tom i svakom drugom trenutku pored njega. Čim smo se upoznali, pre mnogo godina, stavio mi je krunu i od tad je ne skida. Ubedio me je da sam princeza. Ne zato što sam ja posebna, već zato što je on poseban. Volela bih da me po Njemu pamte jer svako se ponosi najlepšim delom sebe. 

 

6. Zahvaljujuci Vama slušamo najlepše pesme na domacoj sceni. Koja ti je omiljena?

 

Iako ovo prija mom egu, moram reći da ipak najveću zahvalnost dugujemo svi Njemu. Bane stvara najlepšu umetnost duže od 15 godina. Što kaže Pikaso “Žene su potrebne sаmo ljubаvnicimа i umetnicima bez mаšte.” Pored mene živi umetnik sa puno mašte, ali mnogo godina maštamo zajedno i svet nikad nije bio lepše mesto…Kada bih imala omiljenu pesmu ne bih imala omiljenu mantru: Ako si vojnik postani general. Ako si sveštenik postani Papa. Ako si umetnik budi Bane Opacic. 

 

unnamed (2)

 

 

 

7. Da li vam nekada fali anonimnost?

 

Ne žalimo za onim što nemamo, umesto toga volimo sve što imamo.

 

8. Koja je tajna Vašeg upečatljivog osmeha?

 

Tajna je Bane. Iako je postala javna tajna, čuvam je duboko u sebi kao najveću dragocenost… očarava me i zaljubljuje u sebe svakog dana. On mi crta osmeh, a znaš da je on umetnik. On jako lepo crta.

 

9. Srećan brak je…?

 

Srećan brak je ljubav. Srećno sve je ljubav. Kad nosiš ljubav u sebi…i voliš…ti si srećan… Duboko verujem da je u ljubavi satkana sva vera i sve religije, sve razlike i sve granice. Uvek prepoznam čoveka koji nosi ljubav. Drugačije su obojeni, drugačije svetle. Niko nema sjaj kao On, niko nema tu boju i frekvenciju. On je sve što niko nije. Srećan brak je On. 

 

10. Da li ,,slepo” pratite modne trendove?

Privlači me moda kao način izražaja, više kroz umetnički pristup i analizu, igru i zabavu nego slepo praćenje trendova. Ispratim i šta mi se dopadne uzmem za sebe, ali više kao nešto lepo, a manje kao nešto moderno. Sa godinama sam naučila da je moda prolazna a stil večan. On se gradi kako se i mi gradimo i rastemo…kad pronadješ sebe i spoznaš svoju dušu tek onda znaš šta ti jesi i šta je tvoj stil.

 

unnamed (5)

 

 

11. Radije birate knjigu ili film?

 

Volim i knjigu i film. Nisam od isključivih osoba i ne volim da nešto ne volim. Kad nešto kategorično ne volimo znači da imamo neki problem koji nismo osvestili. Volim da volim. I knjigu i film.

 

12. Mozete li da nam otkrijete koliko tetovaža imate i njihovo značenje?

 

Imam mnogo tetovaža, 9 ili 10. Ja sam sa tetovažama kao muškarci sa ženama-posle treće prestaneš da brojiš 😉 .Značenja su razna, svaka je radjena u nekoj godini mog sazrevanja i ličnog razvoja, neke nove svesti ili želje.“Kad te voli umetnik ne možes umreti”– ta mi je definitivno srcu najdraža. I ako me pitaš jesam li završila sa tetoviranjem rekla bih ti isto što i muškarci sa ženama “Još samo ova jedna i smiriću se.” 

 

14. Top 5 kozmetičkih proizvoda?

 

Volim Pariz. I sve francuske kozmetičke proizvode.

 

 

unnamed (4)

 

 

15. Koliko često posećujete kozmeticke salone i koji Vam je tretman omiljeni?

 

Imam omiljeni salon, nalazi se u srcu Beograda i toliko ih volim da bih išla svaki drugi dan. Odlazim jednom mesečno i kako sam tek zakoračila u 30-e radim još uvek osnovnu negu i tretmane hidratacije i nege. Nemam omiljeni tretman ali imam omiljenu ženu koja mi radi tretmane 😉 .

 

16. Kada kažem Nina Opačić, kojih su to 5 osobina koje Vas opisuju?

 

Ne volim da govorim o sebi. Uvek sam puštala druge da to rade. Budem u prednosti i ako me precene i ako me potcene. Najbolje bi me opisao moj muž. On sve radi najbolje. Ali ti ne tražis najbolje nego tražiš kako bih ja…Ja bih rekla: Volim da volim. Umem da dam. Znam da uzmem. Jača od najjačeg. Ranjivija od najranjivijeg.

 

 

Budi deo Lips&Heels-a!

 

 

Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi. Iz te ljubavi nastaje Lips and Heels

3 Comments

 • Naida January 31, 2017 at 2:11 pm

  Kako je divna! Obožavam ih oboje ♥

  Reply
 • Marijana April 9, 2017 at 12:45 am

  Simpatična, slatka, ali meni je ovo too much uvijeno u šareni papir sa mašnicom. Patetično, zaista. Pobogu, ima valjda Jos neku svoju definiciju i osobinu, osim što je samo Njegova, kao da je sam Bog. On, on, pa on. Dobro bre ženo, postojala li si pre nego sto si ga srela?

  Reply
 • njihov kretenko May 11, 2017 at 11:30 am

  Koja patetika.Uporedjivanje turbo folk tekstopisca sa Pikasom je da se smejes.Da li znas ko je Pikaso?Mali hint nema veze sa Grandom.Zeno nemas sta da kazes,ni ti ni on.Najobicniji narodnjacki prostaci.Polusvet nepismeni.I manje kvarcovanja i beljenja zuba.Izgledas ko trandza.

  Reply

Ostavite komentar