Nakit: Pair of Alloy Hollow Out Water Drop Earrings

Gotovo nikad se ne dogodi da ne naručim nešto od nakita prilikom online kupovine. Obožavam detalje. Važim za perfekcionistu, stoga mi outfit nikad, ali nikad nije potpun ukoliko ne ,,začinim” dobrim komadom nakita. Od velike je važnosti da umete da kombinujete i ono što je po meni značajno, jeste da ne stoji svakoj osobi svaki model. Mislim da je to dosta povezano sa karakterom, ličnošću. Nisam ja neki ekspert, te vam neću filozofirati, jedno je sigurno- Nemojti nositi nešto što niste vi samo zato što je to u trendu. To se primećuje, verujte mi na reč 🙂 .

 

Danas o minđušicama.

 

 

 

Čim sam ugledala ove minđuše, već sam osmislila visoku punđu, konjski rep ili kosa prebačena na jednu stranu. Svakako, ovo su minđuše koje se nose uz glamuroznije frizure i nešto jednostavniji outfit. Kada kažem jednostavniji, mislim bez nekih detalja svuda po tkanini. U mom slučaju, birala bih malu crnu haljinu.  

 

 

 

 

Ukoliko i vi volite ovakve minđuše, možete ih naručiti->klik  

Pročitajte i: Za nas drugačije 

 

Kod za kupovinu:  GamissXie10

Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi. Iz te ljubavi nastaje Lips and Heels

No Comments

Ostavite komentar