Neizostavni modni detalj devedesetih koji se vratio u modu- Čoker ogrlica

Postojanje čoker ogrlica vezuje se za 90-e. Mada, neki podaci ukazuju na njeno ranije postojanje, ali je veliki pečat ostavila upravo 90-ih godina. Ogrlica može biti napravljena od raznog materijala: saten, koža, pliš, metal ili somot. Pretpostavljam da ste do sada upućene koje je njihovo značenje bilo nekada, zbog kog se zaista podigla prašina na internetu. Ove ogrlice svakako izazivaju burnu reakciju kod ljudi. Mišljenja su podeljena, neki ih obožavaju, dok ima i onih koji ne vole da ih vide.

 

 

16780571_220007941799012_577656954_n (1)

 

 

Lično ne volim one tračice, ali me je ova metalna ogrlica oduševila. Možda i vi nađete odgovarajuću, ako pogledate kakvih sve ima. Po mom mišljenju, ova je jako elegantna i ne mogu imati lošu asocijaciju kada je vidim.

 

16780446_220007945132345_1818122646_n

 

 

Za neku elegantniju priliku, uz svečanu haljinu može da učini da izgledate savršeno. Po meni, nema apsolutno nikakve veze sa onim trakama, koje i sama ne volim. Ukusi su različiti, to je jedina istina. Svojim odabirom nakita i garderobe ostavljamo utisak, ali nekad možemo da pogrešimo u proceni. Nemojte suditi čoveku na osnovu onoga što voli, jer zaista možete da pogrešite. Poštujte različitost. Slobodni smo da nosimo šta god želimo i u čemu god se osećamo prijatno i mislim da nema razloga da ponižavamo one koji nose ono što se nama ne dopada. Vi ne morate da nosite ako većina nosi, nećete biti manje zanimljivi sigurno 🙂 . Bar ne pravim ljudima.

 

choker

 

 

 

Ukoliko ipak želite ovu čoker ogrlicu, možete je naručiti–>ovde.

 

Da li vi nosite čoker? 🙂 Kakve volite? 🙂

Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi. Iz te ljubavi nastaje Lips and Heels

No Comments

Ostavite komentar