Neka vaš posao krene uzlaznom putanjom

Kada pokrećete posao, morate uzeti u obzir veliki broj stvari. U tim momentima facebook stranica Vam može delovati kao jedna trivijalna stvar, ali ne bi trebalo da bude tako. Evo nekoliko bitnih razloga zašto biste trebali da imate facebook stranicu.

 

-Ukoliko vodite facebook stranicu, gde promovišete Vaš posao, imate veliku mogućnost da saznate šta zapravo vaši kupci misle o Vama. Ljudi koji lajkuju Vašu stranicu su tu zato što žele da budu tu i da vide šta im to nudite. Naše preduzeće će za Vas svakodnevno vršiti objavu slika i tekstova koji će konstantno privlačiti nove klijente.

 

-Jedan od najvažnijih razloga zašto biste trebali biti na facebook-u je zato što je Vaša konkurencija već tamo. U današnjem poslovanju ukoliko zaostajete za konkurencijom teško da ćete opstati. Zato je facebook stranica i održavanje facebook stranice pravo sredstvo da se konkurencija izbaci iz posla.

 

 

17355022_235431713589968_1582537851_n

 

 

 

Za razliku od drugih marketinških alata facebook je skoro besplatan. Jedino što morate plaćati jesu reklame, ali samo ukoliko želite. Glavna stvar je da ne morate da brinete o potencijalnim kupcima, oni su već tu. 

 

Vaša profilna, a pogotovo cover slika su prve stvari koju vaši posetioci vide. Trebate stvoriti takvu sliku koja će posetiocima odmah dati uvid u posao kojim se bavite, ali isto tako i ostaviti jak utisak na njih.

 

-Kako biste izbegli nezgode prlikom objavljivanja postova, targetiranja, odgovaranja na poruke za administratore facebook stranice postavite samo osobe koje su upoznate sa načinom funkcionisanja, kako facebook-a tako i same firme.

 

Održavanje Facebook stranica, izrada Web aplikacija, izrada Web sajtova, IT konsalting, IT marketing

Lorso Solutions

Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi. Iz te ljubavi nastaje Lips and Heels

No Comments

Ostavite komentar