Ogrlica sa porukom

Jednostavna, nežna, za sve prilike i uz svaku kombinaciju, za romantike, za one koje vole ili kojima je ljubav smisao života, za one koji bi rado zavoleli i sve nas. Jer ljubav je ono što nas odvaja od negativnosti i ono što nam ukazuje gde nam je mesto. 

 

 

 

Kada mi pomenete ljubav ili kada vidim stvar koja je sinonim, odmah se raspišem/ raspričam. Romantik sam nepopravljivi, tako da se trudim da zadržim to u sebi i ne izgubim se u ovom svetu poremećenih vrednosti, kako često umem da kažem. Volite, ne bojte se ljubavi. Budite ono što jeste i ne dajte nikome da vam oduzme to. Ne gubite identitet, čak iako vas povrede. Sigurni budite da oni koji odu, nisu trebali ni biti u našim životima. Nisu nas prihvatili baš takve kakvi mi jesmo. A šta će nam gluma da bi se dopali bilo kome? Mislite da je to rešenje? Ne, naravno da nije. Tatjana je zaista napisala sjajan tekst o tome na portalu, te vam isti i ostavljam da pročitate, da ne bih ja zalutala i odmakla od ogrlice o kojoj se piše i priča.

 

 

 

 

Rado je nosim u, kao što vidite, raznim kombinacijama. Odabrala sam je u zlatnoj boji, a vi možete u nekoj drugoj, ukoliko baš zlatnu ne volite 🙂 . Ukoliko vam se dopada ova ljubavica od ogrlice, kliknite na link i pogledajte kakve sve možete kupiti tamo-> klik.

 

Preporučujemo-> Floral Midi Dress

Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi. Iz te ljubavi nastaje Lips and Heels

No Comments

Ostavite komentar