Omiljeni preparati za negu kose

Odavno nisam pisala o tome kako ja negujem kosu jer se duže vreme nije ni menjao sastav preparata koji je prijao mojoj kosi. Ukoliko ste propustile taj post, možda možete naći nešto korisno tamo, kao što je moj savet koji se u salonima naplaćuje kao tretman, a vi to možete kod kuće->klik.

 

Ovoga puta pišem o Keune proizvodima koje koristim ->Šampon i regenerator.

Sam dizajn pakovanja govori i više nego dovoljno, zaista drugačiji, jedinstven. Po meni, šampon liči na CD 🙂 . Sve u sivo-beloj boji. Jako je primetno kada perem kosu ovim šamponom jer je savršen, daje joj predivan sjaj i volumen. Ne masti kosu, iako koristim i regenerator.

 

17078230_227621137704359_815995968_n

 

 

Čak i kada se dogodi da žurim negde i ne stignem da stavim regenerator, već koristim samo šampon, kosa bude divna. Moja kosa ove proizvode obožava.

Esencijalni minerali i Silsoft tehnologija čine kosu lakom za oblikovanje.

 

Regenerator za kosu koja se teško kontroliše.

Nanosim ga kao i sve regeneratore, na mokru i čistu kosu. Sačekam da deluje tri minuta, a zatim isperem.

 

17092015_227621141037692_1885656886_n

 

 

Savršeno pakovanje i jako kvalitetna kozmetika koja će čudo učiniti od vaše kose 🙂 . Nećete verovati koliko će biti bujna, sjajna i mekana i laka za oblikovanje.  Sigurno ću koristiti često, i kada potrošim.

 

 

Keune Studio Exclusive, Požarevačka 5, Vračar.

 

Svim damama povodom 8.marta, koje se budu u martu farbale, pokloniće feniranje.
Na svako farbanje dobićete gratis proizvod po izboru.
Vaše je da lajkujete stranicu Keune Studio Exclusive i napišite koja usluga vas zanima.

 

 

Kako vi negujete kosu? 🙂 Koje proizvode koristite? 🙂 

 

 

 

 

 

 

Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi. Iz te ljubavi nastaje Lips and Heels

1 Comment

  • Tanja Ristivojevic March 1, 2017 at 4:52 pm

    Ja sam od kenea koristila samo farbu 15.17 koja je preagresivna,i prejaka,ostale proizvode nisam,a i kad god odem u dm,malo su skuplji za mene,ja uglavnom koristim arganovo ulje za vrhove,masku keratin still i pakovanje med i mleko od stilla istoo velika kutija a nije skupa i pravim prirodne maske,sve dok nisam pre tri meseca probala od farmasija masku i sampon od belog luka i vise nista drugo ne kupujem,sem ulje od argana za krajeve kada je vec isfenirana,ali maska i sampon od belog luka je nsto za nepoverovati,malo cudo,ja sam se linjala kao macka svugde po kuci,na svim stvarima su bile moje dlake,cak mi je bilo zabranjeno cesljanje bilo gde osim u kupatilu,ali posle samo 4,5 pranja opadanje je skoro prestalo a moja kosa posle tri meseca koriscenja je kao ponovo rodjena kii porasla za divno cudo citavih 5 cm,sada sam konacno i bojom zadovoljna,posle 20 godina farbanja u plavo konacno sam nasla sta mi odgovara i nigde traga zutila koje imaju sve plavuse ako nigde onda bar koren mora,ali mora da bude zut,e moj koren je sada crn a kosa siva ,kvalitet ekstra,ma prezadovljna sam i svima preporucijem masku i sampon od belog luka farmasi

    Reply

Ostavite komentar