Podržimo mlade talente- Tvoj Lajk Za Naš Ples

Projekat ,,Tvoj lajk za naš ples” podrazumeva da učenici u saradnji sa nastavnikom škole osmisle plesnu tačku-koreografiju, daju joj ime i zabeleže na CD-u u vidu video klipa. Ideja samog projekta je da učenici kroz igru i ples razvijaju kreativnost. Cilj je da se kod dece probudi želja za fizičkom aktivnošću.

Od svih pristiglih snimaka proglasiće se prve tri najbolje plesne grupe- koreografije i to u dve kategorije:

  • Najpopularnija plesna koreografija (koreografija sa najviše lajkova) ,
  • Najbolja plesna koreografija (najbolja plesna koreografija po oceni stručne komisije Saveza za školski sport Srbije) .

Ragnarok, plesni klub iz Kuršumlije , učestvuje u projektu. Njihove snimke možete pogledati na yt kanalu ->TVOJ LAJK ZA NAŠ PLES Skolski sport Srbije .

Pobednička koreografija je ujedno i najpopularnija. Sudeći po Vašoj reakciji, plesni klub će biti pozicioniran. Tako da, ukoliko želite da motivišete ove mlade i talentovane ljude, obavzno pogledajte naredne videe (UNITED FORCES, RED STARS, MAGIC STEP ), lajkujte, komentarišite, delite na društvenim mrežama i slično. Ne radi se ovde samo o njima, već i budućnosti naše dece i svesti o fizičkoj aktivnosti koja je zanemarena u savremenom svetu. Kod omladine u daleko većoj meri.

 

Ukoliko smo uspeli da Vas zainteresujemo za ovu sjajnu aktivnost, pročitajte nešto više o Ragnarok plesnom klubu->ovde, gde se možete informisati i o načinu upisa, gde ste uvek dobrodošli! 🙂

fb stranica->Plesni klub Ragnarok

Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi. Iz te ljubavi nastaje Lips and Heels

2 Comments

Ostavite komentar