Poklope se želje i slabosti i nastanemo MI

Dan sa osmehom u najavi. Navučeš mi tako, nežno i suptilno, samim dodirom prsta preko mog, još uspavanog lica, koži koja te oseti…Poželiš dobro jutro grleći me jače, usnama uz čelo. Tako zaštitnički nastrojen. Bezbedno mesto gde se uvučem kao devojčica i sakrijem svoje strahove. Predam se tebi, verujući ti. Dovoljan je tvoj iskren pogled, oči u kojima se ogledam, kristalno jasne, tako blizu, a tako nepredvidive, misteriozne. Koji kontrast.

Nemirni prsti lutaju po tom telu, mekanoj koži. Tragaju za tačkicama, linijama koje te čine jedinstvenim. Pišu, crtaju, prelaze po svakom delu, radoznali, željni. Tvoje telo kao moje platno, prefinjenog materijala. Moje kao glina…Ti da me oblikuješ, ja da ti podarim boje.

Ureže se dodir, da se pamti i namiriše kada je blizu. Beležim teritoriju, osvajam bez granica. Dodirnu se slabosti, poklope se i zagrle. Želje, isto. Pustiš, daš slobodu da istraže svaku liniju tela. Tvoj miris i kožu osetljivu.

Postajemo zavisnici. Tako stane vreme, zaustavimo život, nasmejana lica i oči sjajne. Poljupci najnežniji. Sklanjaš mi kosu sa pospanih očiju, dodiruješ obraze, nežno, izazivaš osmeh, UVEK.

Tvoja blizina izaziva drhataj, ali ne i strah. Osmeh i želju. Da ne prestane, da ne nestane. Da stvorimo, naš. Za mene gasiš dan. Za mene stvaraš noć. Mesec, tvoj prijatelj verni koji izazove one najlepše stihove koje mi poklanjaš. Poseban si tada. Ja, kao tvoja inspiracija. Ti, kao moj smisao. Ogoljene duše. Iskreno i čisto osećanje.

Kako odoleti.

photo by: atreveteasonreir.wordpress.com

Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi. Iz te ljubavi nastaje Lips and Heels

No Comments

Ostavite komentar