Ponovo

Dugo sam mislila da mi je slomljeno srce. A onda sam negde pročitala da su očekivanja ta koja se slome. Znači nije srce, ono je celo. Ali ako je tako, moja očekivanja su sada rasprčana svuda. Na pločicama u kupatilu, na trotoaru ispred tvoga stana, na pločniku u centru grada. Svuda su rasuta. Svuda gde si me ljubio, gde si me voleo, gde sam želela da me voliš i gde sam se predala svim svojim osećanjima. I onim nežnim i onim strastvenim. I pri tom, želeći samo jedno – da budem obasuta pažnjom, sitnim gestovima ljubavi.

Ne mislim na cveće. Ne mislim na bombonjere. Mislim na ono kad me vidiš, podigneš i zavrtiš. Na ono kad mi kažeš da sam lepa, pa me povedeš za ruku i jedemo kokice u sitne sate na klupi u parku.  Hladno je. I mrznu nam se prsti ali nije nas briga. Ja sam uvek htela samo to – da me sa nekim bude briga za sve ostalo.Jednom si doneo ružu. I nisam se preterano obradovala. Sve sam ja to već videla u filmovima, pročitala u knjigama. Nemoj mi poklanjati cveće ako ono  ne ide zajedno sa osećajima koje ćeš probuditi u meni. Nemoj mi donositi slatkiše ako ostaviš gorčinu u meni posle toga. Probudi me.

A onda me pospanu i setnu odvedi tamo gde ljubav počinje ispočetka. Odvedi me tamo gde se počinje iznova, ali u moje srce prvo usadi nadu. Želim da verujem da možemo da uspemo. Ponovo.

 

Prethodni tekst->Pravo na odlazak

 


Autor teksta: Nevena Milošević

fb stranica: Classic and Romantic

 

Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi. Iz te ljubavi nastaje Lips and Heels

No Comments

Ostavite komentar