Pruge: Košulja-haljina

Drage moje, danas Vam pišem o modelu koji je definitivno favorit sezone. Nema na kom komadu garderobe ne postoje već pruge, vez ili neki rad. Kada sam naručila ovu haljinicu, nisam primetila pruge. Na naslovnoj je izgled na sajtu, uvek Vam stavim i tu fotografiju kako bi imale u vidu kako izgleda tamo, a kako uživo. Meni je stigla ovako plavo-bela, nije da mi smeta, ali naglašavam zbog Vas. Ukoliko pak ne volite ovakav model, a na sajtu je prikaz drugačiji. Bar na prvoj fotografiji koju odmah vidite, ako ne pogledate druge.

 

 

 

Jako je široka ukoliko ne vežete pojas oko struka. Materijal je potpuno isti kao košulje, nije pamučna. Ne znam koliko će baš da bude prijatna u toku dana jer ovaj materijal ume da bude nezgodan ukoliko se znojite.

 

 

 

 

 

Mislim da možete i same da primetite, sklona je gužvanju 🙂 . To ne znači da je manje volim, meni je jako lepa. Mislim da je idealna za neke romantične, večernje šetnje. Svakako sam za pamuk u toku dana, eventualno lanenu garderobu. Nešto u čemu bih se osećala prijatno, nema znojenja, niti brige da li će se izgužvati.

 

Da li se Vama dopadaju ovakve haljinice? 🙂 

Ukoliko ih volite, ovu možete naručiti sa sajta->klik

Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi. Iz te ljubavi nastaje Lips and Heels

No Comments

Ostavite komentar