Romantična, baš kao i ti

Sve nas lepši dani očekuju, tako da se moj ormar puni veselim bojama. Menjam braon i borde džempere haljinicama u nekim nežnijim tonovima, košuljama i suknjicama. Uživam u proleću i radujem mu se. Omiljeno godišnje doba mi je i dosta utiče na moje raspoloženje. Osmeh ne skidam.

 

Danas o haljinici, košuljici sa slike. Možete ovaj komad garderobe nazvati kako god želite, ali ćete se sigurno uveriti koliko je simpatičan i neobičan.

 

unnamed(3)

 

 

 

Nešto krući materijal, nije pamuk u pitanju, ali je svakako prijatna. Na porubu je našivena bela, heklana traka . Nadam se da ćete primetiti taj detalj. Roze boje, sa belim poprečnim linijama.

 

unnamed

 

 

 

Kada mi je stigla, mislila sam da će mi biti prevelika, jer je zaista onako šira, dok je ne suzite trakom na struku. Dostupna je u jednoj veličini. Preporučujem je devojkama koje nose L veličinu, bilo jaču ili slabiju. Mada ja nosim inače M i evo kako mi stoji, pa ako vam se dopada da bude malo lepršavo, možete je naručiti, svakako.

 

unnamed(2)

 

 

 

 

Jedva čekam da je prošetam. Model mi je presladak za proleće, uz helanke ili neke lepe čarapice. A leti može opet služiti.

 

Ukoliko se i vama dopada ovaj model i ova kombinacija boja, možete je naručiti na sajtu–>klik .

Dostupna je i u plavoj boji, ukoliko vam se ta više dopada 🙂 . Obavezno pogledajte, nećete se pokajati 🙂

Da li volite ovakve haljina-košulje? 🙂

Romantična, kao proleće 🙂 

Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi. Iz te ljubavi nastaje Lips and Heels

2 Comments

  • Mystiqueblog March 3, 2017 at 11:42 am

    haljinica je super za ljetne dane, cini mi se bas ugodna i lagana za nositi 🙂 boja je lijepa i ovaj dezen je cini zanimljivom 😀

    Reply
  • Maturske haljine, 2017 - Lips & Heels May 22, 2017 at 4:50 pm

    […] Verujemo da ste kao i svaka devojka nervozni, jer niste još pronašle odgovarajući model. Kada kažem na odgovarajući mislim na onaj iz mašte. Sigurno ste do sada već zamislile kako morate da izgledate te posebne večeri. To čini svaka devojka. Trudićemo se da Vam predstavimo neke od zanimljivih modela, nadamo se da će Vam se dopasti i da ćete baš ovde naći svoju savršenu matursku haljinu. […]

    Reply

Ostavite komentar