Set za savršene obrve – Avon Perfect Eyebrow Kit

Primetile ste da se u poslednje vreme dosta pažnje posvećuje obrvama. Mnoge devojke preteruju u naglašavanju istih, ne shvatajući da one igraju jednu od vodećih uloga na našem licu. Puno je načina da dođete do savršenih obrva. Pre svega, ukoliko prvi put čupate obrve, moj je savet da odradi kozmetičarka svoj posao. Govorim iz iskustva 🙂 . Prvi put mi je sestra čupala obrve i bilo je odlično ali je jako teško da sada postignem željeni oblik obrva jer na nekim mestima gde godinama čupam obrve, ne rastu dlačice više. Nikako da isprobam da situaciju sredim Ricinusovim uljem. Da li ste ga koristile u te svrhe?
Slika preuzeta sa interneta

Paletica o kojoj danas pišem me je zainteresovala zbog voska. Pre nje sam koristila olovku iz istoimene kompanije. Ne znam šta mi tačno ne odgovara kod nje, ali predočiću vam situaciju. Prilikom nanošenja, senka se drobi, troši, tako da mi pada na lice. Da li je u pitanju četkica ili moram iz više puta da je nanosim, ne znam. Zaista bi mi trebalo puno vremena da izdvojim da bi obrve bile baš osenčene podjednako.
Četkica mi je baš brzo propala. Nekako su dlačice na sve strane, tako da ne mogu baš da nanesem podjednako. Što se voska tiče, zaista pomaže ukoliko obrve ne skraćujete, pa imate problema da budu uredne.
Definitivno se vraćam olovci za obrve, koja mi je daleko lakša za korišćenje a rezultati bolji. Iskoristiću paletu do kraja. Vosak sigurno. Ovo je prvi proizvod iz Avon kozmetike da mi prosto nije odgovarao. Tako da ne preporučujem da ga uzimate ukoliko baš niste vešti u senčenju obrva, početnici ste ili ukoliko imate tanje obrve koje bi nakon nanošenja ovog proizvoda po meni delovale neuredno.
Da li ste koristile ovu paleticu? Čime vi vaše obrve dovodite do savršenstva?
Ukoliko vam se dopao tekst, lajkujte, podelite na svojim profilima, komentarišite 🙂 . 
Do sledećeg pisanja, XoXo

Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi. Iz te ljubavi nastaje Lips and Heels

5 Comments

 • Tamara Krsmanovic November 12, 2015 at 6:35 am

  Videla sam ovo davno i htela da porucim i skroz zaboravila na ovaj proizvod do sad 🙂 Meni ovo iskreno ne treba jer gotovo da i nemam obrve, tako da ih popunjavam olovkom ili senkom. S druge strane probala bih onaj setic od Aure, on mi je bas primamljiv 🙂 <3

  Reply
 • Milica Milosevic November 12, 2015 at 12:42 pm

  Mislim da je olovka zakon! 🙂 Sa ovim stvarno treba dosta strpljenja da bi ujednačena boja bila 🙂 . Prvi Avonov proizvod koji mi se baš i nije dopao.

  Reply
 • Olivera Babić November 14, 2015 at 10:08 am

  Ukoliko imate obrve, ali su previše svetle i nevidljive kao moje, preporučujem Depend farbe za obrve. Koristim ih već godinu dana i zaista sam prezadovoljna!

  Reply
 • Milica Milosevic November 14, 2015 at 1:35 pm

  Zanimljivo 🙂 . Moram da isprobam to 🙂 . Hvala draga Olivera 🙂 <3

  Reply
 • Catrice Eyebrow Stylist olovka za obrve - Lips & Heels July 26, 2017 at 2:03 pm

  […] što se uz nju dobije jedan veoma kvalitetan češljić bez kojeg ne mogu zamisliti rutinu crtanja obrva. Pomoću njega možete isenčiti samu nijansu i dobiti prirodan efekat. S obzirom da se češljić […]

  Reply

Ostavite komentar