Šta preduzetnik ima što ja nemam?

Jeste li se nekada zapitali kako im to uspeva? Njima… Preduzetnicima… Jeste li se zapitali koja je njihova tajna? Jeste li poželeli da budete kao oni?

Šta to preduzetnik ima što vi nemate? Ništa! Da, dobro ste pročitali. Ništa… Preduzetnik se nije rodio kao takav. On nije predodređen. Svako može biti preduzetnik. Pa zašto onda nismo svi jedni od njih?

Nismo, jer smo lenji. Preduzetnika vuče strast. Strast za realizovanjem ideja je njegov ključ. Realizovati ideju nije nimalo lako. Zbog toga mnogi od nas ne žele da se upuštaju u tu avanturu. Zašto se preduzetnik upušta u tu riskantnu avanturu? Zbog nagrade… Svaki put kada nešto uradimo dobro mi budemo nagrađeni. To je ono što njega motiviše.

Dopustite strasti da vas pokrene. Dopustite strasti da vas vuče ka cilju. Dopustite sebi da budete nagrađeni. Nećete se pokajati, jer svaka nagrada je slatka. A najslađa je ona za koju smo zasukali rukave i dobro se preznojili.

 

Prethodni tekst->Koji je Vaš okidač?

 


 

O autoru:

Jelena Dmitrović je diplomirani filozof, master preduzetnik. Spoj širine i kreativnosti s ljubavlju usmeren ka preduzetništvu.

Za konsultantske usluge možete je kontaktirati na: business_consultant@yahoo.com

Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi. Iz te ljubavi nastaje Lips and Heels

No Comments

Ostavite komentar