Štikle i Trenerka: Neobičan modni trend?

Verujem da ste već upoznate sa ovom kombinacijom, nije ništa novo, ali me je svakako zanimalo vaše mišljenje o istoj. Tip sam devojke koju užasava trenerka i mene nikada ne bi zatekli u kućnoj varijanti, jer se ne osećam prijatno u istoj. Ne postoji garderoba za kuću i van nje, u mom slučaju. Ukoliko želim da se opustim, a mrzi me da obučem nešto, ostajem u bebi dolu tokom dana.

Ovaj trend mi je promenio mišljenje o trenerci. Oduševljava me posebno ova koju ću vam prikazati. Radi se o predivnoj ,,rose gold” nijansi. Ovakvu trenerku delimo u giveaway-u koji još uvek traje, pa ukoliko se niste prijavile->Osvoji trenerku!

 

 

 

 

Dopada mi se jer možete da budete slobodne u eksperimentisanju. Štikle ili patike, totalno je svejedno šta ćete nositi. Neke devojke je uklapaju uz mrežaste čarape, pa ako ste toliko smele, naravno da možete i to 🙂 .

 

FOTO: pinterest.com

 

 

Nešto više o njoj, cenu, veličine i slično, možete videti na sajtu->klik  

Da li volite ovakve trenerke? Uz štikle ili patike? 🙂 

Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi. Iz te ljubavi nastaje Lips and Heels

1 Comment

Ostavite komentar