Sammydress WishList

Zdravo svima,

Nadam se da ste odlično danas! Lep je i sunčan dan, verujem da koristite ovakve dane za skitnju, ali ja ću bez obzira na sve pisati. Nisam odavno pisala listu želja, mada ne znam zašto sam ovo ovako i nazvala kada su stvari koje očekujem da mi stignu, uskoro. Rešila sam da vam pišem o njima iz razloga što sam ubeđena da ćete biti oduševljene izborom jer sam već namirisala vaš ukus, hm 🙂 . Ne bih da dužim više, evo liste 🙂 .

 

  1. Tie Up Zip Suede Thigh Boots

20161201154511_11980

 

 

Čudno za mene da naručim duboke čizme kada ih skoro svaka devojka ima. Neko sam koga tako nešto stigne tek kada prođe ludilo 😀 . Imam zakasnelu reakciju na modne trendove, ali čizme su miiiii preslatke. Dnevna ili večernja varijanta…izgledaćete savršeno i jako moderno. Pikiram kaput još i to je to, spremna sam. Dobro i šešir. Stavljam tačku 😀 . Ali zar nisu preslatke? 🙂

Evo linka do njih –>klik.  Na sajtu imate raznih modela i boja. Prelistajte obavezno i pišite kakve vam se sviđaju.

 

 2.Stylish Women’s Scoop Neck Hollow Out Beaded Sweatshirt

 

 

1410392770104-p-2008911

 

Ovo je nešto između duksića i bluzice, ne znam kako da nazovem, svakako mi je preslatko. Uz farmerice prelepa kombinacija za neku proslavu tipa rođendan, koja nije previše svečana da morate biti baš tip top što bi se reklo, ali i da ne budete u baš nekom casual izdanju. Boja i model…savršenstvo! U jednoj jedinoj je veličini i videćemo da li ću se usrećiti, obzirom da sve stvari koje su takve, meni budu ogromne, pa ih poklonim.

Više o njoj—>klik.

 

  3. Cat Cartoon USB Charging Colorful Ombre Night Light

 

20160930165250_19840

 

Jednu ste već videle, naručila sam sa jednog sajta, tako da možete videti još jednom kako izgleda uživo–>klik. Sestri se jako dopala, pa evo poklona za nju. Predivnoća jedna. Obavezno pogledajte na linku iznad kako izgleda uživo, a ako želite da je naručite, evo linka —>klik.

 

  4. Cosmetics 7 Pcs Plating Handle Nylon Facial Eye Makeup Brushes Set

20160825115408_82319

 

Nikad dosta četkica. Naručene sa Dresslink sajta se već raspadaju postepeno, tako da mi je neophodno da obnovim kolekciju, naručila sam i sa još jednog sajta, videćete kada mi stignu. Mada, možda za rođendan dobijem RT original. To bi bio savršen poklon, ako mene pitate. Za sada je nemoguće da samoj sebi ostvarim tu željicu 😀 . Uvek sam za kupovinu kvalitetne četkice. I uvek je jeftinija varijanta kupovati u setu. Nemojte da se zalećete da kupujete pojedinačno.

Više o njima—>klik.

 

I to bi bilo sve za ovaj post! Ovo su stvarčice koje sam naručila. Jedva čekam da čujem vaše mišljenje o njima, pišite mi obavezno u komentarima šta vam se najviše dopada iz ove skupine.

Do narednog posta,

Puno vas ljubi i pozdravlja,

Vaša Mima

 

 

Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi. Iz te ljubavi nastaje Lips and Heels

3 Comments

Ostavite komentar