Svetski poznat kozmetički brend na novoj lokaciji- Keune Studio Exclusive

Keune Studio nudi mnogobrojne usluge u potpuno prijatnom ambijentu i na novoj lokaciji. Bez sumnje govorimo o jako kvalitetnom i svetski poznatom kozmetičkom brendu- Keune. U novootvorenom prostoru vam nude:

Vrhunsku frizersku uslugu sa Keune kozmetikom za kosu

Vaša kosa se tretira prirodnim bojama, So Pure, koje sadrže arganovo ulje i bojama koje u sebi nemaju amonijak, parabene i sulfate. Budite uverene da će o vašoj kosi brinuti isključivo profesionalci, koji su prethodno završili obuku od strane tima Keune International Academy.

 

Nega kose (Bond Fusion) 

Inovativni tretman za zdravu i negovanu kosu na bazi proteina. Olakšava raščešljavanje, sprečava pucanje dlake i poboljšava rezultate bojenja kose.

 

 

16003254_1804412576480625_5706924998183018528_n

 

ph by: Keune Studio Exclusive

 

 

Keune So Pure masaža temena glave

Ovaj tremtman veliki broj devojaka obožava. Verujemo da će i vam pre svega prijati ovakav način tretiranja, a ako uz to dodamo i njegovo dejstvo u vidu čišćenja temena i kose, povećanja apsorpcije hranljivih sastojaka, verujete da govorimo o najboljem za vašu kosu. Takođe, pomaže u rešavanju apsolutno svih problema vezanih za kosu i teme. So Pure Natural Balance proizvodi sastoje se od 30 i više biljnih ekstrakata i eteričnih ulja.

 

Prodaja Keune proizvoda

U Keune Studio Exclusive nalazi se i prodavnica koja sadrži celokupnu ponudu Keune kozmetike za kosu. Stučno osoblje je tu da odaberete ono što će vam u potpunosti odgovarati.

 

Mi smo tu da vam pružimo ono što zaslužujete. Na vama je samo da uživate. 

 

Keune Studio Exclusive

sajt:klik

Na novoj adresi-> Požarevačka br.5, Vračar.

011/24-408-71 i 062/ 803 8 666

Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi. Iz te ljubavi nastaje Lips and Heels

3 Comments

Ostavite komentar