TRIBAL predstavio singl ,,Sakrio te grad”

Tribal ne prestaje da nas iznenađuje i svaka nova pesma je sve bolja od prethodne.  Ovi simpatični novosađani nižu hitove. Sigurni smo da ste već preslušali hitove ,,Do mene je” i ,,Pogrešna” . Ništa manje kvalitetna je i numera koju su nedavno predstavili na svojoj facebook stranici-> ,,Sakrio te grad” . Kakva su očekivanja, gde nastupaju u narednom periodu, kao i kako će provesti leto, otkrili su za Lips&Heels.

 

Očekivanja su poprilično velika s obzirom na to da smo dugo radili na ovoj pesmi i da je do sada najveći broj saradnika bio uključen u čitavu priču, kako oko teksta tako i oko stvaranja nekoliko verzija aranžmana, gostovanja velikog broja muzičara itd.

Prethodne dve numere jesu lepo prihvaćene od strane publike, ali se mi nikada ne opterećujemo reakcijama i brojem pregleda na YouTube-u, pa tako i ovaj put mirne glave čekamo kritike.

Leto provodimo radno…Uglavnom po Srbiji i Bosni i Hercegovini. U narednim danima očekuju nas gostovanja u Loznici, Novom Sadu, Brčkom, Modriči, Bečeju…Precizne informacije u vezi sa nastupima mogu se pronaći na našoj oficijalnoj facebook stranici i našem instagram profilu.

 

Facebook-> TRIBAL

instagram-> _tribal  

 

 

 

PREMIJERA!!! Uzivajte u nasoj novoj pesmi i spotu!☺☺☺ #sakriotegrad #tribal #new #tribalmusic

A post shared by TRIBAL (@_tribal) on

Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi. Iz te ljubavi nastaje Lips and Heels

No Comments

Ostavite komentar