Umorna od čekanja

Juče sam došla iz grada, sručila se na krevet i ko zna koliko dugo plakala. Bilo mi je dosta svega. Tvojih ignorisanja, tvog pogleda preko obrva, zabrinutost koja me obuzima sve češće. Gde smo nestali mi ? Ono dvoje što se u parku ljubilo do jutra, one minijature, zaljubljene i srećne na polici života. Gde su?

 

Sita sam čekanja. Želim odmah. Ljubav. Sreću. Sve. Od početka do kraja, bez predaha,  sa mnogo uzdaha i radosti. Odluči se. Predugo me vrtiš tamo pa ovamo. Bude mi muka od svega pa se sklonim pod potkrovljem i jecam. Neću da jecam. Želim da se radujem i smeje. Ako ne tebi onda nekome drugom.

 

Vrati mi moje emocije prosute pred tebe. Vrati mi osećaj sigurnosti. Strpljenje. Mir. I izvini ako odem. Čekanje ubi sve moje nade, želje i snove. A ja ne želim da čekam. Želim sad i odmah da mi kažeš. Hoće li sutra sunce sijati za nas oboje? Ili ćemo odvojeno tražiti hlad među druge ljude?

 

Prethodni tekst->Vrati mi ljubav

 


 

Autor teksta: Nevena Milošević

fb stranica: Classic and Romantic

Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi. Iz te ljubavi nastaje Lips and Heels

2 Comments

  • Hank Moody June 8, 2017 at 9:40 pm

    Nema tu čekanja 🙂 Od iščekivanja nema ništa. Kofere u ruke i put pod noge. Radost i sreća čekaju na drugom mjestu. Taj izvor je presušio 🙂

    Reply
  • Slutim kraj - Lips & Heels June 22, 2017 at 4:01 pm

    […] Prethodni tekst-> Umorna od čekanja […]

    Reply

Ostavite komentar