Uredna šminkernica: Brush Holder Makeup Organizer

Koliko god volele da se šminkamo, jedno je sigurno, umele smo da budemo jako lenje ranije, šminka nam je bila svuda, još ako na to dodamo i činjenicu da smo trošile bespotrebno novac na novu, ne znajući šta sve imamo…Ovo o čemu danas pišem je pravi spas za urednost našeg najdražeg kutka.

 

 

 

Nije da me nisu dobro služile tegle koje sam sama dizajnirala, to možete i same da osmislite uz pomoć raznih DIY ideja na internetu. Međutim, važim za osobu koja ne trpi monotoniju. To je i dobra i loša strana mene. Često volim da menjam prostor, uređujem…nisam takva za sve životne oblasti, ne brinite 😀 . Svakako, volim da mi kutak gotovo uvek bude drugačiji i prijatan, na sve to dodajmo i urednost i uvid u to šta stvarno nedostaje, jer mi žene imamo tu osobinu da trošimo na ,,još samo ovo i smiriću se” .

 

 

 

 

 

Nisam ubacila sve četke kako biste jasno videle kako izgleda. U pitanju je jača plastika, nije staklen, što se meni dopada. Umem da budem trapava kada žurim, tako da nema opasnosti da se polomi. Jako mi se dopada. Ukoliko se i vama baš ovakav sviđa, evo gde ga možete kupiti->klik .

Ukoliko pak volite nešto drugačije, evo kakve sve i gde možete naći->Uredna šminkernica: MakeUp Organizer  

 

Kod za kupovinu-> Zafulxie10 

Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi. Iz te ljubavi nastaje Lips and Heels

No Comments

Ostavite komentar