Uvek u trendu- Denim

Danas za vas o pravoj prolećnoj košuljici nežne plave boje. Verujem da će se dopasti većini, pa sam požurila da vam je predstavim. Prilično je mekana, vezuje se napred, kao što možete videti na slici. Ono što jako volim kod košuljica, jeste mogućnost da podvrnete rukave, što je slučaj kod ove. Bilo da je nosite uz atlet, belu majicu ili uz belu kraćih rukava, sa nekim zanimljivim natpisom, printom, može jako lepo da izgleda.

 

unnamed (5)

 

 

 

Bele starke recimo uz ovo bi bile sjajne. Došle bi do izražaja, zbog tamno plavog teksasa kakve su mi farmerice.

 

unnamed (2)

 

 

 

Ja je ovde nisam podvrnula u rukavima, tako da možete da vidite kako izgleda i tako. Jako mi se dopada za neke šetnjice večernje sa spuštenim i dnevne sa podvijenim rukavima. Boja je fenomenalna, prava prolećna.

 

 

unnamed (4)

 

 

 

Ima ta dva džepića na prednjem delu. Jako mi je draga! 🙂 Nosiću je sigurno dugo, dugo. Nosim M veličinu, tu sam i uzela, tako da slobodno onu koju nosite, ukoliko želite da je naručite 🙂 .

Evo i sajta sa kog je naručena–>klik 

Uvek u trendu! 🙂 

Denim

 

Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi. Iz te ljubavi nastaje Lips and Heels

No Comments

Ostavite komentar