Veštačke trepavice sa sajta Beauty Bigbang

Kako bi istakle oči ili dodatno naglasile večernju šminku, mi devojke često posežemo za veštačkim trepavicama. Obožavam veštačke trepavice. Dugo nisam umela sama da ih apliciram, ali sam vežbom uspela. Ukoliko još uvek vežbate da ih same aplicirate, nikako ne bacajte novac na skupe, markirane trepavice. 

 

Pročitajte i: 

Kako staviti veštačke trepavice? 

 

Na kineskim sajtovima možete pronaći veliki izbor trepavica po pristupačnim cenama. Ja sam moje pakovanje od pet pari trepavica naručila na sajtu Beauty Bigbang za oko 3$.

Obožavam njihove veštačke trepavice. Veoma se lako apliciraju, nisu teške na očima i mogu se koristiti nekoliko puta ukoliko ih pravilno održavate.

Ove trepavice možete pronaći na sledećem linku->klik 

 

Prethodni tekst-> Najlepše kratke haljine  

 


 

Autor teksta:

 

Autor teksta: Tijana Rađenović, diplomirani vaspitač, beauty bloger. Optimista, večiti sanjar, zaljubljena u šminku i modu.

Blog: TakoJaTo

FB stranica: Tako ja to

instagram: tako_ja_to

Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi. Iz te ljubavi nastaje Lips and Heels

No Comments

Ostavite komentar