Vrati mi ljubav

Htela sam da me voliš iskreno i čisto, onako kako se deca vole. Često sam svoje ruke stavljala oko tvog vrata i vikala nosi me, voli me, vrti me, čuvaj me… Ne znam koliko toga nisi čuo a koliko toga si mislio da čuješ. Verovatno nikada neću ni saznati. Znam samo da ono što imaš, čuvaš dok ga imaš. Kad ga izgubiš posle moraš ponovo da ga tražiš. A šta ako ga ne nađeš? Šta ako si takvu sreću imao samo jednom u životu ?

Da li se ikad zapitaš zašto sam baš ja stala na tvoj put. Između onoga što te je ganjalao kroz život i onoga što si želeo,stala sam, sva ponosna što mogu da ti pružim ljubav. Gledao si me oduševljeno, pa zaljubljeno, pa srećno. A onda se moj pogled menjao isto tako. Na kraju, bila sam razočarana. Ali ne u tebe. Nego u ljubav. U taj osećaj što ponekad drži tako malo ove naše duše iznad vode. Uranjamo ispod vode ili nam drugi gurnu glavu, ali nekako isplivamo. Zajedno.

Sad više ne znam ni  da li to mogu. Imam li snage da nastavim dalje? Nismo ni navika a ni potreba. Samo dvoje, koji ćute, koji pričaju, koji se dodiruju…ali se ne dotaknu. Postali smo udaljeni čak i kada sedimo jedno pored drugog. A najviše boli kad mi dodirneš šaku a ja je izmaknem, hitro i instiktivno kao da bežim od neke zveri. Pojeo si mi pola srca. Pojeo si sve ono čisto u meni. I žao mi je, ali ne zbog tebe. Već zbog ljubavi koju sam mogla da ti pružim a ti je nisi vratio.

 

Prethodni tekst->Kukavice u ljubavi


 

Autor teksta: Nevena Milošević

fb stranica: Classic and Romantic

Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi. Iz te ljubavi nastaje Lips and Heels

1 Comment

Ostavite komentar