Za zauvek

Zaboravljen, otvoren prozor i jutarnji vazduh koji je učinio sobu prohladnom podsetio me je na ona jutra sa tobom. Nisi bio tu. Nije mirisala kafa , ni prženice. Samo strah, svuda. Bez tebe tako sporo prolaze dani, i kada ima sunca mračni su i teški. A ja sam uvek htela da zamrznem ta jutra sa tobom, sunčana i topla. Kažu da ništa nije zauvek, a ja se pred spavanje molim da barem mi budemo za zauvek.

Sutra nam je godišnjica veze. I ti ne slutiš da ti se sprema iznenađenje. Ušuškan si u to neznanje, misliš običan je dan. A ja se danima spremam da ti srce stane bar na tren, i da se tvoje usne razvuku u smešak. Sve sam pažljivo osmislila. Sve je išlo u moju korist. Ali ti, ni malo romantičan, nisi obećavao adekvatnu reakciju. Bojala sam se da ti ne bude neprijatno, da se ne posramiš.  Ali sve je to nestalo u trenutku kad si koračao ka meni, zamišljen i nesluteći, pogledao pravo mene. Nosila sam tortu, sa svećicom, a ti si zastao. A onda je usledio očekivani osmeh. Uspela sam u svojoj misiji.

Govorio si da sam lepa, lepša nego ikad. Ljubio si mi oči, usne, obraze, čelo. A znala sam da si shvatio u tom trenutku koliko je moja ljubav moćna i koliko sa njom mogu šta god želim jer je iskrena i čista.

 

Prethodni tekst->VOLIŠ ME.

 


 

Autor teksta: Nevena Milošević

fb stranica: Classic and Romantic

Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi. Iz te ljubavi nastaje Lips and Heels

1 Comment

Ostavite komentar