Zaful- Moj izbor

Zaful mi je jedan od najdražih sajtova za kupovinu. Šta god nudili ostali, nekako ću uvek biti verna ovom. Jessica je jako prijatna, takođe ovo je moja prva saradnja. Izbor je raznovrstan, možete naći nešto po vašem ukusu. Baš su se potrudili da nas zadrže satima i satima razgledajući.

Izdvojila sam par stvarčica koje mi se dopadaju u poslednje vreme i, kao što ste navikle, rado delim sa vama.

High Rise Tight Fit Leggins

20160921104202_56798

 

Obzirom da na faxu imam metodiku fizičkog vaspitanja, nikad dosta opreme 😀 . Ove će mi baš biti od koristi u te svrhe 🙂 . Svakako, najprijatnije se osećam u helankama, tako da i da nemam fizičko, naručila bih.

Više o njima i veličini —>klik .

 

Full Lace Round Neck Sleevless Flare Dress

 

20160601111907_30486

 

Krivo mi je što nije dostupna u drugoj boji. Nikad nisam volela crno i čipku kada je haljina u pitanju. No dobro, dopada mi se model, svakako. Kako se vama čini?

Više o njoj –>klik.

 

Lace Padded Bra Top

20161020152049_28979

 

 

Dobra stvar kod ovog topa jeste što možete da ga nosite i ispod garderobe, kao brus. Ima korpe, koliko primećujem pozadi, videćete već na linku koji ću ostaviti. Iskreno ne volim da nosim samostalno. Nisam ljubitelj. Mada sam sigurna da predobro izgleda i tako. Nosiću ga ispod garderobe, sigurno 🙂 .

Više o njemu –>klik.

 

Wings Infinite Strand Braclet

20160809095117_29849

 

Ovakve narukvice su mi jako slatke. Sve sam planirala da ih kupim, ali nikako.

Evo više informacija o njoj –>klik.

 

U toku je veliki popust. Svakog dana je drugačiji i to samo na sajtu Zaful. Sve do 11.novembra imate mogućnost da kupujete razne komade garderobe, nakita, aksesoara povoljnije. Pogledajte obavezno šta je sve u ponudi jer je svakog dana različito. klik 

Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi. Iz te ljubavi nastaje Lips and Heels

1 Comment

Ostavite komentar