Zaful- Torba za svaku priliku

Drage moje,
 
Danas vam pišem o torbi sa sajta Zaful, koju ste mogle da vidite na mojoj listi želja u postu–> ovde. Tu sam vam predstavila stvarčice koje sam naručila. Torbu sam uklopila sa kardiganom koji nije sada stigao, možda će naknadno, ne znam. Prošli put kada su mi slali isto se desilo da su mi iz dva puta slali poručeno. Kada bude stigao kardigan, predstaviću vam sve onako kako sam zamislila, celokupan outfit 🙂 . 
 


Obzirom da ste se baš interesovale za ovu torbu kada sam vam prikazala sadržaj paketa, rešila sam da vam prvo o njoj pišem. 


Počećemo od materijala: Ona je onako gumirana. Znači, ne radi se o platnu, već neka imitacija kože na samom dnu i kao gumirana presvlaka. Tako mi deluje pod prstima 😀 . Ima taj reljef svuda po njoj, kao i cvetiće. Znam da nije baš za jesen, ali koga briga. Moda je jedno, stil je drugo! 🙂 

Baš je prostrana, što ću vam prikazati, kako bi imale predstavu šta sve staje unutra. Ima ta zlatna, metalna ojačanja za drške.

Još nisam skinula ni najlon ni etiketu 😀 . Dopada mi se što je dobijate stvarno zaštićenu. Drške su uvijene, tako da se u transprtu neće oštetiti.
 
Mogu je nositi i na fakultet nekad jer knjige staju, čak i ostane prostora 🙂 . Ista je kao na sajtu, tako da nećete pogrešiti ukoliko je kupite 🙂 . Potpuno je ista. Evo i slike sa sajta. 
 
slika preuzeta sa sajta


 
Mada, možda deluje nekako manje i kruće na sajtu. Svakako, meni više odgovara što je šira. Kao što rekoh, nosila bih je nekad na fakultet. Žao mi je što mi nije kardigan stigao, kako bih vam prikazala sve skupa 🙂 . Obećavam da ću to učiniti čim stigne. Već zamišljam kombinaciju u glavi 😀 . To bi bilo sve od mene. Nadam se da vam se torba dopada. Evo linka do nje na sajtu–>klik.
 
 
Delite post, komentarišite i ne zaboravite da me pratite na blogu, jer vas čeka puno nagrada 🙂 . 
 
Do narednog posta,
 
 
 

Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi. Iz te ljubavi nastaje Lips and Heels

3 Comments

Ostavite komentar