Zenički ,,Pozitiva band” predstavio prvu autorsku pesmu (VIDEO)

Nakon tri godine u svetu muzike, brojnih nastupa kako u BiH, tako i u zemljama regije, popularni ,,Pozitiva band” iz Zenice odlučio je da predstavi svoju prvu autorsku pesmu ,,Evo me”.
Budući da su interesovanja za njihovim angažmanom sve veća, talentovani momci, muzički profesionalci, odlučili su da ovog leta predstave svoj prvenac. Posebno je interesantno da je tekst za hit u najavi pisao Benjamin Kermo, frontman, dok ostali članovi benda potpisuju muziku.
Za produkcijski deo zadužen je poznati sarajevski kompozitor Amil Lojo koji je, kao i uvek, svoj posao uradio vrhunski, što predstavlja krunu celokupnog projekta kada se radi o novoj pesmi mladih Zeničana.
Valja istaći da je talentovani Kermo, javnosti poznat po svom uspešnom učešću na popularnom takmičenju ,,Zvezde Granda” , nakon odličnog plasmana na takmičenju, svoju karijeru uzlaznom putanjom odlučio je nastaviti sa bendom, što se pokazalo ispravnim potezom.
Članovi bendaEldin, Almir, Haris i Oliver na čelu sa Benjaminom, odlučili su priču o prvencu podići na najviši nivo o čemu svedoči podatak da su za novu pesmu odmah uradili i spot koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. 
>

 

 

Gde ćemo ih čuti u narednom periodu, kao i kakva su im očekivanja, članovi benda su podelili sa nama.

 

Očekivanja su nam da pjesma bude dosta slušana i da nam bude odskočna daska za dalje. Stalno pratimo statistiku pregleda na YouTube i veoma smo zadovoljni, jer su sve realni pregledi. 

U narednom periodu (naredni mjesec) ćemo gostovati većinom u clubovima, kao i na privatnim zabavama širom BiH, iskoristit ćemo par dana i za odmor na moru. 

U planu nam je da snimimo barem još 2-3 pjesme u narednih godinu dana, rano je još uvijek za album.

Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi. Iz te ljubavi nastaje Lips and Heels

No Comments

Ostavite komentar