Ženo, glavu gore!

Nemoj nikada da se daš potpuno.  Nemoj da veruješ, nemoj da se nadaš. Nemoj da strepiš, nemoj da čekaš. Pusti. Neka bude kako mora, a ti budi najbolja verzija sebe. Uvek. Neka te savetuju, neka te hrabre. Ali ti uvek uradi po srcu. Iskreno i čisto. Zbog sebe, a ne zbog drugih. Jer, drugi odlaze i dolaze. A ti sebi ostaješ jedna, takva kakvom su te napravili. Ne daj se. Ostani svoja.

Nemoj nikada da misliš da sve znaš. Nemoj da okreneš leđa novim prilikama. Nemoj da budeš hladna i zatvorena. Budi oprezna ali otvorenog srca. Daj svakom priliku ali ne dozvoli da zavisišni od koga. Neka ti govore, ti saslušaj. Ali poslušaj srce. Ono zna. Ono zna šta želiš. To ne zna ni glava ni telo. Samo srce.

Nemoj da drhtiš od straha. Ni pred nepoznatim ni pred poznatim. Nije vredno. Budi jaka. Ako ti budu rekli da ne možeš a ti dokaži da možeš. I opet, ne zbog drugih no zbog sebe. Jer ti si sebi najbitnija. Žao mi je što nema nikog drugog da te podseti na to. Ali ja hoću! Ženo, glavu gore! Seti se koliko vrediš!

 

Prethodni tekst->Izvini  

 


 

Autor teksta:

Klasična i romantična. Farmaceut, ljubitelj dobre pisane reči, bloger i devojčica u telu žene.

fb stranica: Classic and Romantic

 

Moje ime je Milica Milošević. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom’’ u kozmeziku. Iz tog razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi. Iz te ljubavi nastaje Lips and Heels

1 Comment

Ostavite komentar